Χωρίς τον καπετάνιο Elhota, πέταξε την επίθεση. Οι Τσέχοι έχασε το χρόνο

Η γηπεδούχος της Παρασκευής έχασε την επίθεση ενάντια στη βελτιωμένη άμυνα του αντιπάλου και κέρδισε μόνο το πρώτο τρίμηνο πάνω από δέκα πόντους. Προπονητής Štefan Svitek υπέστη την πρώτη ήττα από την τελευταία που έρχονται στην ομάδα μετά από πέντε νίκες.

«Ούγγροι εμπόδισε πολύ πιο επιθετικά από ό, τι την Πέμπτη και περισσότερο από εμάς που καλύπτονται. Δεν μπήκαμε σε τέτοιες θέσεις. Και όταν μπήκα σε αυτά, είχαμε μικρή επιτυχία. Σήμερα, απλά δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε τη νίκη, ακόμα κι αν η άμυνά μας δεν ήταν κακή “, δήλωσε ο Σβίττεκ.

Οι πολέμαρχοι του είχαν μόλις 25 τοις εκατό πυροβόλησε. “Αν τα κορίτσια είναι έξυπνα, θα πάρουν πολλά από αυτό το παιχνίδι. Θα καταλάβει κυρίως ότι το μπάσκετ είναι επιθετικό σήμερα.Πολλοί από τους παίκτες μας έχουν παίξει σε αυτό το επίπεδο και με αυτόν τον ρυθμό για πρώτη φορά «, είπε.

Οι Τσέχοι έπαιξαν χωρίς καπετάνιο Kateřina Elhotová, ο οποίος στη μονομαχία της Πέμπτης τραυματίστηκε στον αστράγαλο. «Αλλά είναι μια μάλλον βραχυπρόθεσμη τραυματισμούς και να το πιστέψω κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα δούμε στο γήπεδο», είπε ο Svitek.

χαθεί άλλα παραδοσιακά υποστήριξης, καθώς και αντίπαλος έφερε αρκετούς νέους παίκτες. Νέοι παίκτες Τσεχία μπάσκετ, αλλά είχε ένα μεγάλο πρόβλημα με την επιθετική της Ουγγαρίας άμυνα.

Το πρώτο τρίμηνο είναι ακόμα λείανση Καρολίνα Elhotová, το καλύτερο σκόρερ της ομάδας με 12 πόντους και Ρενάτα Pudláková, αλλά στη δεύτερη περίοδο το παιχνίδι οι Τσέχοι δεν θα μπορούσε να είναι πάνω από οκτώ λεπτά ή σημείο. Και στην επίθεση ήταν μαστίζεται και στο τρίτο μέρος, το οποίο καταγράφεται ακόμα και μόλις τέσσερις βαθμούς.Κυκλοφόρησε έτσι αντίπαλο να διψήφιο προβάδισμα, το οποίο στο τελευταίο μέρος των Ούγγρων ακόμη και να αυξηθεί.

«Θα ξεκινήσει επιθετικά για εμάς, αλλά δεν νομίζω ότι θα εκπλαγείτε. Δεν ξέρω πραγματικά πώς ήταν. Ήμασταν σε θέση να κυλήσει προς το καλάθι και εδώ τα καλάθια στο Königsberg είναι δύσκολο να βασίζονται σε γυρίσματα από απόσταση, όπως το Roudnice. Αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να χτυπήσουμε μόνο τα καλάθια. Ήμασταν λιγότερο εμφατικοί, πλησίαζαν λιγότερο, και το πρόβλημα ήταν σχετικά με την ανάκαμψη “, δήλωσε η Ρενάτα Πουτλάκοβα.

Rate this post