Το αίμα σκοντάφτηκε στο κρανίο μου, έγραψε ο Kantner στο Πίλσεν. Τραυματίστηκε

“Το έκανα και εγώ”, ανέφερε ο Kantner την κατάσταση στο πέμπτο τρίμηνο ενάντια στο Olomouc. “Έπαιξα σε μια αδύναμη μονομαχία στη σειρά τους και στη συνέχεια βγήκε στο πόδι μου. Πέρασα τα πατίνια μου στο πόδι μου. Αλλά μετά από περίπου είκοσι δευτερόλεπτα κατάλαβα ότι φίμωσης του skate και τρέχει πολύ αίμα «.

Εν τω βάθει φλεβική περικοπή χτυπήσει, έτσι τραυματισμό φαινόταν τόσο δραματικά. Τώρα, όμως, στην αίθουσα μασάζ Kantner γιατρό έραβαν πάνω στην πληγή.

«Στην αρχή ήθελα να πάω πίσω, θα παίξω μαζί. Αλλά ο γιατρός μου εξήγησε γρήγορα ότι δεν θα ήταν πολύ λογικό «, χαμογέλασε ο νεαρός ζημιές Forvard.

Τώρα είναι πίσω σε πλήρη εκπαίδευση και ανυπομονούμε για την ημι-τελική μάχη κατά του πλοιάρχου κομήτη.

“Είμαι τόσο απολαυστική, είναι μια μεγάλη εμπειρία.Ήμουν πολύ νευρικός για τον πρώτο αγώνα στα προημιτελικά και ήταν πολύ καλό να δούμε. Αλλά βελτιώθηκε σταδιακά », δήλωσε ο Pilsner Parent, ο οποίος βιώνει την πρώτη εξαιρετική σεζόν. Και η πιθανότητα είναι σφιχτή. Το βασικό μέρος σε δεκαέξι αγώνες σκόραρε τέσσερα γκολ και μία ασίστ, άκουσε τη συμβουλή του βετεράνου Kratěna, προπονητές μερικές φορές κινδύνευσε στο πρώτο κέντρο σχηματισμό Mertl. Από τους νέους που πιέζουν στην ομάδα του Πίλσεν, παίρνουν το μεγαλύτερο χώρο στο παιχνίδι.

“Αλλά ο Petr Kodýtek έχει ήδη πηδήσει σε δύο αγώνες. Νομίζω ότι όλοι θέλουμε ο ένας τον άλλο και κρατάμε τα δάχτυλά μας. Παρά το γεγονός ότι, θα ήθελε να παίξει ο καθένας από εμάς, αυτό είναι σίγουρο «, δήλωσε ο Kantner.

Το περασμένο έτος, παρουσίασαν τα πλέι-οφ με κατώτερο Πίλσεν και το έσυρε μέχρι τον τίτλο.Τώρα γνωρίζει την ατμόσφαιρα των μάχες ενήλικων μετάλλων. “Τα πάντα είναι εντελώς διαφορετικά εδώ. Είναι ασύγκριτο με τους juniors. Τα πάντα είναι πιο δύσκολα, ταχύτερα και πιο δεμένα από την τακτική. Η ψυχή είναι πολύ προκλητική ». Στο βασικό μέρος, έτρεξε κάποτε ενάντια στον ημιτελικό αντίπαλο. Στη μονομαχία του Φεβρουαρίου στο Μπρνο σε ξεχωριστές φυλές, κατάφερε να ξεπεράσει τον τερματοφύλακα του Langhamer και συνέβαλε σε μια νίκη δύο σημείων. Ωστόσο, το πρώτο τρίμηνο, ο Olomouc Konrád δεν έλαβε την “ποινή”.

Θα πίστευε στους ημιτελικούς; “Εάν οι προπονητές μου δίνουν ξανά την ευκαιρία, σίγουρα δεν θα το κάνω. Πιστεύω πραγματικά στις επιδρομές και εργάζομαι στην εκπαίδευση. Η ομάδα του Olomouc δεν δούλευε, έστω και αν υπήρχε τερματοφύλακας του χάσματος, χτύπησα το μαντινόλ.Αλλά αυτό που πέταξε μακριά, «περιγράφεται η ζημία εισβολέα.

Τώρα έχει μπροστά του την μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του, ζητά την υπεράσπιση πρωταθλητής. «Υπάρχουν πολύ έμπειροι παίκτες, που έδειξε και πάλι στους προημιτελικούς. Θα είναι πολύ δύσκολο. Αλλά πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. «

Το Σάββατο, δεν πρέπει να χάσετε.

Rate this post