Το ασημένιο Karlovy Vary και πάλι στο Κύπελλο της Τσεχίας. Πονάει, παραδέχτηκε ο επικεφαλής της λέσχης

«Αυτή είναι η ομορφιά και τη δυστυχία του επαγγελματικού αθλητισμού. Αλλά όταν είσαι τόσο κοντά, πονάει «, παραδέχτηκε μετά τον αγώνα ο επικεφαλής του συλλόγου Jakub Νοβότνι

Ο προπονητής της ομάδας Jiri Novak έχει ήδη αποδειχθεί στα ημιτελικά μετατρέψει εντυπωσιακά τη δυσμενή εξέλιξη του παιχνιδιού με Ceske Budejovice από 0:. 2 έως 3: 2 διανοητικά ισχυρή και έδειξε καλά στην Δευτέρας τελικό εναντίον Λίμπερετς.

Στο τάι-μπρέικ οδήγησε σε Κάρλοβι Βάρι 13:12 και μια συγκλονιστική νίκη φέτος έλειπε ένα καλά συντονισμένο προπονητή της ομάδας Γίρι Νόβακ μόλις δύο πόντους. Οι μεγαλύτερες μονάδες συλλέκτη στον τελικό αγώνα των καλύτερων Liberec Ιαν Štokr του συλλόγου, ωστόσο, εγκαταστάθηκαν και δύο εργαστήρια καπετάνιος Ales επιδιορθώσει αποφάσισε τότε την τελική μονομαχία.

«Σε αυτή την εποχή, ήταν ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι, Karlovy Vary έπαιξε φανταστικά, κατάφερε να πιέσει την υπηρεσία.Ήταν μόνο στο πέμπτο σετ. Μου λείπουν τα αγόρια, άφησαν τα πάντα εκεί, ήταν ένας καλός αγώνας και από τις δύο πλευρές “, δήλωσε ο προπονητής του Liberec Michal Nekola στις κάμερες της Τσεχικής Τηλεόρασης.

Η ομάδα του κέρδισε το Τσέχικο Κύπελλο για ενδέκατη φορά, όπως και το περσινό ασημένιο μετάλλιο έφυγε για το Karlovy Vary. Οι Βόρειοι Βοημία είναι οι παραδοσιακοί φιναλίστ του κυπέλλου στο σπίτι, ενώ τα τελευταία 13 χρόνια έχουν χάσει μόνο τρεις φορές στον αγώνα του κυπέλλου.Τελευταία τριάρησαν πέρυσι.

Το Karlovy Vary έπεσε στο Κλάδονο 1: 3 πριν από ένα χρόνο, στην τετραετή του ιστορία, ήταν η δεύτερη φορά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. “Από τη σκοπιά των στόχων μας, η συμμετοχή στον τελικό είναι επιτυχημένη, έχουμε επιβεβαιώσει τη θέση μας μεταξύ της απόλυτης ελίτ της βόλεϊ στην Τσεχική Δημοκρατία”, συνειδητοποιεί ο Jakub Novotný. Το σετ ανοίγματος κυριαρχείται από τα μπλοκ του Κάρλοβυ Βάρυ, αλλά η εξέλιξη του αγώνα εξελίχθηκε εντελώς και ο Λίμπερετς κέρδισε 11 πόντους. Στη συνέχεια η Ντουκλα έκανε μια πολύ καλή αρχή στην τρίτη πράξη, αλλά η ελπιδοφόρα μάρκα 8: 3 ήρθε και μετά το smock του Štokro στο αυτοκίνητο, οι δυτικοί Bohemians ήταν χαρούμενοι.

Ωστόσο, οι Liberecs κατάφεραν να φτάσουν σε ισοπαλία 2-2, αλλά έκαναν το πρώτο mechbal στο tie-break, αν και είχαν χάσει τον περισσότερο χρόνο.Η ομάδα της Carlsbad δεν επεξεργάστηκε την έκθεση του δεύτερου διαχειριστή και υπέκυψε στις 13:15.

“Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και από τις δύο πλευρές και το κοινό θα πρέπει να το άρεσε. Και οι δύο ομάδες ήταν καλές στην υπηρεσία και κατάφερα να τελειώσω δύο, που τελικά αποφάσισαν “, δήλωσε ο Λιμπέρετς καπετάνιος Aleš Správka.

Εισόδημα, παραδοσιακά ισχυρό όπλο Karlovy Vary, παραδόξως έγινε όταν η ομάδα πιο αυτόν, αχίλλειος πτέρνα του χρειάζεται. “Κάναμε ένα διάλειμμα στο δρόμο”, παραδέχτηκε ο προπονητής Novak. «Και δεν εννοώ όχι τόσο πολύ τα τελευταία δύο μπάλες, ουσιαστικά με κάθε Liberec καλή εξυπηρέτηση είχαμε προβλήματα.»

νόμιμη, ωστόσο, πρόσθεσε ότι Liberec είχε προβλήματα με το παιχνίδι Karlovarska καλά. Και καλό. Ακριβώς από τη νευρικότητα των Stoker et al.προς τους κριτές στις καθοριστικές στιγμές του αγώνα, ήταν προφανές ότι δεν είχε υπολογίσει με τόσο μεγάλα μπαλώματα.

“Ήταν ένα νευρικό, δραματικό, ελκυστικό διαγωνισμό για το κοινό. Το Κάρλοβι Βάρι έπαιξε πολύ καλά, ήμουν πιο περήφανος για την ομάδα μας “, δήλωσε ο Στόκρ μετά τον αγώνα. Έπρεπε επίσης να αποσπάσει στους τελικούς, προσθέτοντας στον λογαριασμό του Λίβερκερ στον τελικό των ενενήντα εννέα πόντων.

Στη φανέλα του Karlovy Vary, ο Filip Rejlek, των οποίων οι διαγώνιες επιθέσεις ήταν ασταμάτητες, περιαγόταν πάνω από το δίχτυ.Ο καπετάνιος Ondřej Hudeček είχε επίσης μεγάλη επιτυχία.

Η ήττα στον τελικό του εγχώριου κυπέλλου για Karlovarsko λόγω των επερχόμενων πλέι-οφ δεν είναι ένα τέτοιο πρόβλημα, βεβαιωθείτε ότι τα τακτικά εναλλασσόμενες Extraliga πρωταθλητές φέτος όχι μόνο την ήττα, αλλά και την ήττα.

«Τα αγόρια είπαν ότι ήθελαν στον τελικό, μπορώ να σταματήσω τους δεν θα» χαμογέλασε στην αρχή της σεζόν, το αφεντικό club James Νοβότνι, εκτρέφονται και πήδηξε όταν αυτό το κλαμπ στόχους.

Και φυσικά, δεν σκέφτηκε τον τελικό του τσεχικού κυπέλλου, αλλά της εκτός ένωσης. Το play-off χτυπάει ήδη στην πόρτα, φέτος έχουμε κάτι που προσβλέπουμε.

Rate this post