ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Κτύπησε τους δύο ισχυρότερους, αλλά ήσυχοι στη Jihlava δεν μπορούν

Στο σπίτι της, χαιρέτισε πρώτα την φιλόδοξη Σλαβική Πράγα, η οποία μπορεί να βασιστεί στην φαινομενικά ανεξάντλητη πρωτεύουσα του κινέζου ιδιοκτήτη.Και μετά από μια μονομαχία με βασιλεύοντας πρωταθλητής είχε το κεφάλι Vysocina Jihlava στο Pilsen.

Στο γήπεδο ο σύλλογος που κατά το τρέχον έτος πρωτάθλημα εξακολουθεί να σκοντάψει μόνο δύο φορές (όταν χάνουν σημεία για την ισοπαλία στο Teplice και Olomouc) και πριν από την μονομαχία με τον Jihlava οδήγησε τον πίνακα με περιθώριο πολυτέλεια čtrnáctibodovým.

Η ιδέα ότι ο νέος προπονητής της ομάδας Martin Svědík θα μπορούσε να πολεμήσουν εναντίον superfavoritům αντιμετωπίσουν την τιμή, μου έφερε πρώτη σήμερα exjihlavský αμυντικός Anthony Rosa. «Συγκεκριμένα, οι δύο διαγωνισμούς: τουλάχιστον το πρώτο Jihlava μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για τη διάσωση», είπε στις αρχές Ιανουαρίου ένας άνθρωπος που έκλεισε τα τριάντα χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

«Με το δικό μου δέρμα, έζησα ότι στο σπίτι παίζουμε ενάντια σε ισχυρούς αντιπάλους πάντα καλύτερη από μια ομάδα του επιπέδου μας«, είπε η Ρόζα. Ο άνθρωπος πήδηξε αμέσως μνήμη του τον περασμένο Απρίλιο, όταν υποτιμήθηκε Highlands όλη την ώρα νέος προπονητής Josef παλικάρι στο σπίτι απροσδόκητα νίκησε 1: 0 Σπάρτα Πράγας.

Ένα ξεκίνησε ένα κυνηγητό που τελικά έφερε την πολυπόθητη παραμονή στο πρωτάθλημα. “Κάτι που κανείς δεν περίμενε,” παραδέχεται η Rosa. «Εύχομαι κάτι τέτοιο.Είναι πραγματικά ένα σημείο καμπής. “Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Jihlava Josef Jinochem δεν φοβόταν, αντίθετα, ήταν ευχαριστημένος. «Είμαι ενθουσιασμένος γι ‘αυτό. Νομίζω ότι τίποτα καλύτερο δεν θα μπορούσε να μας συναντήσει », σχολίασε ο έμπειρος αξιωματούχος της Jihlava που απαιτούσε την έναρξη του αντιπολιτευτικού μέρους της σεζόν.

“Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ενοχλήσουμε και τα δύο μεγάλα κλαμπ. Και ελπίζω σθεναρά ότι θα πάρουμε κάποια σημεία από αυτά τα δύο παιχνίδια. Τόσο στο σπίτι όσο και έξω. “Στιγμή! Μήπως ο Jinoch είπε πραγματικά ότι θα πάρει βαθμούς από τις μονομαχίες των Σλάβων και του Pilsen Jihlava;

“Όλα τα κορυφαία πέντε παιχνίδια είναι τα καλύτερα που μπορείτε να παίξετε”, λέει ο Jinoch. “Είναι ένα τεράστιο κίνητρο. Και όχι μόνο για τη Jihlava!Αυτό είναι το ερώτημα όλοι οι σύλλογοι που συλλέγονται από τους συμμετέχοντες κύπελλο ”

. Στοίχημα για nerozehranost

Οι δύο μονομαχίες, στην οποία η Τζιχλάβα μπορούσε μόνο να κερδίσει, ήταν ο προπονητής Svědík. «Νομίζω ότι από αυτές τις ομάδες είναι καλύτερη διοικητικό συμβούλιο στην αρχή της σεζόν, όταν δεν υπάρχουν άριστα οργάνωσαν εναντίον», είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν σεζόν.

«Ο νέος προπονητής έχει έρθει Slavia Pilsen έχει αμφισβητήσει και πάλι πρωτάθλημα σύγκρουση με το Ευρωπαϊκό Λιγκ. Όλοι γνωρίζουμε ποιος θα πρέπει να παίξει ρόλο στα επερχόμενα παιχνίδια και να βρίσκεται υπό ψυχολογική πίεση. Αυτό μπορεί να είναι και παιχνίδια χαρτιών “, δήλωσε ο Svědek.

Με λίγη υπερβολή, μπορούμε να πούμε ότι η Jihlava βοήθησε επίσης τον καιρό.Ποιος άλλος, αλλά το σύνολο «τραχιά» Highlands θα πρέπει να επωφεληθούν από το γεγονός ότι ένας αγώνας διεξάγεται σε μια σταθερή χιονόπτωσης και να παγώσει το άλλο για δυσάρεστες…

Οι δύο υψηλού προφίλ μονομαχίες Jihlava χειρίζεται άριστα και με παρόμοιο πνεύμα – σύντομα πήρε το προβάδισμα που κατάφερε να κρατήσει μέχρι το τέλος. Για τη νίκη 1: 0, πήρε και τα δύο σημεία και στις δύο περιπτώσεις.

“Φυσικά, είναι όμορφο. Αυτό πιθανώς δεν είναι κανείς αναμενόμενος, αλλά είναι, “λέει ο Petr Tlustý. “Δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχουμε ακόμη λίγα σημεία και πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.Πρέπει να συγκεντρώνονται τακτικά, όλοι είναι πολύ σημαντική για εμάς «Ενώ περιγράφεται εντός έδρας νίκη επί Σλάβια ως έκπληξη, τρία σημεία που έφεραν από τη Δυτική Βοημία είναι σαφώς σε κατάσταση σοκ

ένα άλλο δεκάδες μονομαχίες

λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη το γεγονός ότι η Jihlava αυτή τη σεζόν στο άνοιγμα οκτώ πόδια δεν αγώνες σκοράρει ένα μόνο σημείο. Και κατά την προηγούμενη περίοδο των δεκαπέντε μονομαχίες παιδικές χαρές αντιπάλους κέρδισε μόνο ένα – στο Ζλιν.

Τουλάχιστον οι παίκτες το είδαν λίγο διαφορετικά. Αμέσως μετά τον αγώνα πλημμύρισε φωτογραφίες κοινωνικής δικτύωσης της επιτυχημένης εισιτήριο για τα οποία σε ποσοστό 22: 1 στοίχημα εκατό κορώνες και πήρε μεγάλα βραβεία. Η σημερινή κατάσταση θα απαιτούσε ευφορία. Η Jihlava έχασε τις δύο ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος.Αλλά…

“Νομίζω ότι δεν μπορούμε να είμαστε επάνω”, συνειδητοποιεί ο Fat. “Έχοντας κερδίσει δύο αγώνες τώρα δεν σημαίνει τίποτα. Ακόμα δεν είναι καλό για αυτό, δεν έχουμε σώσει ακόμα. Η άνοιξη θα είναι μακρά και εξαιρετικά δύσκολη “, θυμάται ο παλαιότερος παίκτης της Jihlava.

“Ελπίζω ότι δεν θα πάμε στα τριαντάφυλλα”, προειδοποιεί ο Σβέιντ. «Τώρα αναπήδησε προς τη σωτηρία, αλλά έχουμε μπροστά μας είναι ακόμα άλλα 12 πολύ δύσκολο παιχνίδια».

Το επόμενο Jihlava θα παίξει αυτό το Σάββατο, όταν το μέτωπο των δικών τους οπαδών καλωσορίζουμε Τέπλιτσε.

Rate this post