Οι μαθητές προσκολλώνται στην επιβίωση πριν αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Technicolor

Το Movistar Estudiantes de basketball, το οποίο ξεκίνησε τον Νοέμβριο αύξηση κεφαλαίου κατά 5 εκατομμύρια ευρώ για να αποφευχθεί η πιθανή εξαφάνιση του συλλόγου, “επιτυγχάνει στόχους” και βλέπει “το τέλος της σήραγγας” αυτής της διαδικασίας, σύμφωνα με αυτό Την Πέμπτη ο πρόεδρος του, Φερνάντο Γκαλίνσο.

“Ξεκινήσαμε μια αύξηση κεφαλαίου πριν από μερικούς μήνες, δηλώνοντας ότι βρισκόμαστε σε μια σοβαρή οικονομική-χρηματοοικονομική κατάσταση.Μπορούμε να πούμε ότι επιτυγχάνουμε τους στόχους, δεν έχουμε επιτύχει ακόμα, έχουμε έναν μήνα ακόμη και γι ‘αυτό καλούμε όλους τους οπαδούς και τους φίλους μας να συνεχίσουν να μας συνοδεύουν », δήλωσε ο Galindo κατά τη διάρκεια μιας πράξης του συλλογικού συλλόγου στο Antonio Pavilion. Magariños.

Ο πρόεδρος της συλλογικής οντότητας, ο οποίος παρουσίασε μια τοιχογραφία διακοσμημένη από τον καλλιτέχνη Okuda San Miguel στο περίπτερο του μπάσκετ και ένα ειδικό πουκάμισο για το ντέρμπι εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη Κυριακή, υπενθύμισε ότι αυτό Η αναζήτηση κεφαλαίου στοχεύει στην επίτευξη «οικονομικής-χρηματοοικονομικής σταθερότητας» για τον σύλλογο τις επόμενες εποχές, καθώς στην τρέχουσα σεζόν η συνέχεια του ιδρύματος είναι «εγγυημένη».

Οι Φοιτητές έχουν χρέος με ο Φορολογικός Οργανισμός των 7 εκατομμυρίων ευρώ, ΑΕΚ ΚΟΥΚΛΙΩΝ με πρόγραμμα πληρωμών 1,4 εκατομμυρίων ετησίως, ένας λόγος που οδήγησε την ομάδα της Μαδρίτης της Endesa League να αναλάβει αυτήν την επιχείρηση.

Ο Galindo διαβεβαίωσε ότι κατά τη διάρκεια των δύο μήνες παράτασης που Ο van έχει επιτύχει “σημαντικούς αριθμούς” και ότι ελπίζουν ότι τον επόμενο μήνα περισσότεροι “φίλοι και εταιρείες” θα ενταχθούν για να επιτύχουν την επιθυμητή οικονομική σταθερότητα.

“Υπήρχε κάποια απαισιοδοξία, τώρα μπορούμε να πούμε ότι μπορούμε να δούμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.Δεν έχουμε ακόμη επιτύχει όλους τους στόχους, αλλά νομίζω ότι το τέλος της σήραγγας δείχνει ήδη φως και αυτό δημιουργεί ενθουσιασμό », πρόσθεσε ο Φερνάντο Γκαλίνο.

Ερωτηθείς ποιο ποσοστό των 5 εκατομμυρίων που έχουν επιτευχθεί έχουν ήδη επιτευχθεί , ο πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου παραδέχτηκε ότι δεν μπορούν να το ποσοτικοποιήσουν ακόμη, αλλά είπε ότι «βρίσκονται στην τελική προσπάθεια» και ανέφεραν ότι παίρνουν την επέκταση να «αραιωθεί» σε πολλούς μετόχους, αντί για έναν μεγάλο επενδυτή. </p >

“Η καινοτομία που μπορούμε να πούμε είναι ότι περισσότερο από το 50%, θα έλεγα ότι το 70% των ατόμων που εγγράφονται σε μετοχές είναι καινούργια, δεν είχαν προηγουμένως μέτοχο, δηλαδή σχετικά στοιχεία”, πρόσθεσε. </p >

Οι Estudiantes είναι αυτή τη στιγμή η τελευταία ομάδα στο Endesa League, με μόνο τέσσερις νίκες σε δεκαέξι αγώνες και μια χαμένη σειρά από εννέα ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια, αν και ο πρόεδρος επανέλαβε την εμπιστοσύνη του στο προπονητικό προσωπικό με επικεφαλής τον προπονητή Σέρβος Aleksandar Dzikic.

“Το σπορ δεν είναι Είμαστε στην καλύτερη στιγμή, αλλά έχουμε ακόμα ολόκληρο τον δεύτερο γύρο και χθες είχαμε μια συνάντηση με την τεχνική ομάδα.Είμαστε ενθουσιασμένοι, προσπαθώντας να επιτύχουμε ότι ο αθλητικός στόχος βρίσκεται στο επίπεδο της προσπάθειας που καταβάλλουμε, “εκτιμά ο Galindo.

Ο πρόεδρος της Estudiantes βλέπει την ομάδα” παρακινημένη “και διαβεβαίωσε ότι δεν θα δώσει” κανένα χαμένος αγώνας “, ξεκινώντας από το ντέρμπι της Κυριακής εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, στο οποίο θα βγουν” για να κερδίσουν “υποστηριζόμενοι από ένα” ακούραστο “χόμπι, όπως ο μαθητής, του οποίου είπε ότι είναι” ο καλύτερος στην Ισπανία “.

Rate this post