Η πρώτη μονομαχία προπονητή ή η Μούχα Καρβίνα οπλίστηκε ενάντια στον τυχαίο Hapal

Ο Josef Mucha και ο Pavel Hapal τηλεφώνησαν την Πέμπτη. “Αλλά δεν μας άρεσε ο αγώνας που περιμέναμε”, δήλωσε ο Mucha, ένας προπονητής της Karviná. «Είμαστε φίλοι, αλλά σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε να πετύχουμε και τα δύο». Σήμερα θα συναντηθούν προσωπικά, καθώς η Κάρβια θα φιλοξενήσει τη Σπάρτη στον 20ο γύρο του πρώτου πρωταθλήματος. Σπάρτα πρεμιέρα coaching. Τι μπορεί να πάρει ένας προπονητής στη νέα ομάδα σε τέσσερις ημέρες; “Ασφαλώς εργάζονται για την ψυχή των παικτών – και θα θέλουν να εμφανιστούν”, δήλωσε ο Josef Mucha. “Μερικά μεγάλα πράγματα δεν το κάνουν.” Ο Mucha έχει μια ιδέα για το πώς μπορεί να μοιάζει το σετ του Hapal. “Αλλά είναι δύσκολο να εκτιμηθεί. Έχουμε παρακολουθήσει προηγούμενους αγώνες της Σπάρτης, αλλά ο Παύλος έχει πολλούς παίκτες από τους οποίους μπορεί να διαλέξει.Θα δούμε «.

Θα είναι σήμερα Josef Mucha περισσότερο συναίσθημα από το συνηθισμένο όταν σηκωθούν εναντίον της Σπάρτης και επιπλέον κατά Hapal; “Όχι. Ο καθένας έχει δουλειά στην ομάδα του και θέλουμε να κερδίσουμε “, δήλωσε ο Μούχα. Η σημερινή μονομαχία θα είναι μια συνάντηση περισσότερων φίλων του Olomouc.

“Στη Σπάρτη, όχι μόνο ο Παύλος, αλλά Ράντεκ Κόβατς και ο ρυθμός Baránek (βοηθός προπονητή και μάνατζερ της ομάδας -. Επιμ. Ed)”, δήλωσε ο Mucha. “Έχουμε παίξει πολλούς αγώνες με τον Radek.Σίγουρα όλοι ενοχλώ, αλλά έχουν pokecáme να ταιριάζει με «

Είναι ενδιαφέρον, Josef Mucha και στις άλλες δύο αγώνες συναντά καλούς φίλους του από Olomouc -. Sigma εκπαιδεύει Vaclav Jilek και Μπρνο Ρωμαϊκή Pivarnik

στην πραγματικότητα, είναι σχεδόν απίστευτο πόσοι συμπαίκτες από την Σίγμα Όλομουτς από τη δεκαετία του ενενήντα έχει ξεκινήσει μια καριέρα προπονητή. Μια μολύβδου μπορεί με μεγάλη επιτυχία – μόνο Pavel Hapal και Josef Mucha, αλλά και να αναφερθεί η Ρωμαϊκή Pivarnik και Ράντεκ Kováč, περαιτέρω Radim Kucera, Ράντοσλαβ Látal Martin Kotůlek. Επαγγελματική άδεια κατάρτισης πρέπει John Μάρου είναι μια διευθυντής στο Μπρνο.

Αυτό θα ήταν πίσω από αυτό ήταν να γνωρίζουμε την επίδραση του θρυλικού προπονητή Karel Bruckner, που όλοι εκπαιδευμένοι;

«Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει .Όλοι έχουμε βιώσει, έχω ακόμα δύο φορές στην καριέρα μου «, δήλωσε ο Josef Mucha.

Τώρα όμως, έχει ένα κεφάλι γεμάτο Σπάρτης. Πόσο περίπου της;

“Έχουμε μια έμπειρη ομάδα, τα αγόρια δεν θα φιλήσουν τους αντιπάλους τους. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Ενάντια τέτοια ισχυρή αντιπάλους έπαιξε καλύτερα από ό, τι ενάντια σε εκείνους με τους οποίους πρέπει να πετύχουμε. «

Η έκθεση karvinské μετά από την ασθένεια μπορεί να επιστρέψει Marek Janecek, μετά την τιμωρία της κάρτας Jan Sisler και Ράντεκ Voltr ότι τελευταίο παιχνίδι θα μπορούσε να , επειδή δεν του επέτρεψε να έρθει από την περιοχή του Λίμπερετς. «Έχουμε αρκετές επιλογές, όπως η ομάδα μαζί», είπε ο Mucha.

Ο ίδιος πιστεύει ότι η karvinské αντανακλούσε μια άριστη έναρξη της άνοιξης, όταν κέρδισε σε τρία παιχνίδια από επτά σημεία.

Αρνείται, ωστόσο, ότι θα βρισκόταν στον αγώνα για να σωθεί από το χειρότερο ύπαιθρο. “Καθόλου.Μετά από δύο γύρους, ο πίνακας μπορεί να φαίνεται εντελώς διαφορετικός. Και ο Μλάντα Μπολσεβάφ και το Ζλιν έχουν ήδη βρεθεί στην πάλη για διατήρηση και η Ντουκλά δεν είναι ακόμα σίγουρη “, δήλωσε ο προπονητής.

Rate this post