Ο Pastrňák κατέγραψε για πρώτη φορά στο NHL το hattrick του Gordie Howe

Clash Βοστώνη Tampa Bay ένας εναντίον του άλλου έφερε τις δύο καλύτερες ομάδες της Ανατολικής Περιφέρειας. Το κλειδί για την ανάπτυξη του συνόλου του αγώνα αποδείχθηκε το τελευταίο λεπτό της πρώτης περιόδου, όταν η εγχώρια Bruins σκόραρε δύο γκολ και να κολλήσει ανέκαμψε σε blockbuster. Πρώτα χάρηκαν Crash Ryan ΜακΝτόνα ήταν περισσότερες από 2-1 τερματισμό Tim Schaller και μόλις 32 δευτερόλεπτα αργότερα, σηκώνοντας τα χέρια του πάνω από το κεφάλι του και ο David Pastrňák (15:14, 1 + 1, 1, 4 βολές).

Η 21-year old μητρική της Havirov ο παίκτης έσπρωξε στην τέταρτη αρχή σε μια σειρά, χρησιμοποίησε γρήγορα το παιχνίδι εξουσίας. Αρχική κέρδισε το πρόσωπο-off στην επίθεση ζώνη και στρατηγός Torey Krug ζήτησε τον τερματισμό του αριστερού κύκλου με 32 γκολ το καλύτερο Τσεχική σκόρερ στο διαγωνισμό.

Στο δεύτερο είκοσι λεπτά το σκορ κινήθηκε μόνο σε μία περίπτωση.Η αριθμητική υπεροχή αυτή τη φορά χάρη στον J.T. Μίλερ γύρισε τη μείωση του επίσκεψη αστραπή, που εισήλθαν οι Τσέχοι μόνο με την Όντρεϊ Palat (14:23, +/- 0, 1 βολή). Ο αμυντικός Andrej Šustr έμεινε εναλλάσσεται και πάλι μεταξύ των NPC.

Κατά την έναρξη της τρίτης περιόδου να σημειωθεί μάχη μεταξύ Dan και Girardia αρχάριος στο Pastrňák πειθαρχία που διστάζουν να εκδικηθεί σκληρά για επίθεση σε συμπαίκτες του Patrice Bergeron. Το ελίτ κέντρο της Βοστώνης ήταν μόνο λίγα λεπτά μακριά για να γίνει 3: 1. Στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε από την τοποθεσία του Tampu Bay στον Victor Hedman.

Η τελευταία λέξη, ωστόσο, πήρε σπίτι στο 60ο λεπτό. Στο κενό γκολ, το τρίτο μέλος της πρώτης επίθεσης Bruins, Μπραντ Μάρκες, σκόραρε για τον Παρθένοκ και το Μπέργκερον στον αγώνα.Η βοήθεια πήγε στον λογαριασμό του Bergeron και του Pastrňák, ο οποίος ολοκλήρωσε το hattrick του Gordie Howe. Το όνομα, το όνομά του από το θρύλο, βρίσκεται στο στόχο, τη βοήθεια και τη μάχη σε έναν αγώνα.

Τα κέρδη της Βοστώνης μετατοπίστηκε 107 σημεία στο κεφάλι της Ανατολικής Περιφέρειας λίγο πριν από το τελευταίο αντίπαλο Τάμπα (106 μονάδες), και η δεύτερη περίφημη τσεχική επιθετικός David Krejci (12:25, -1, 2 βολές).

Εκτός από τις δύο πρώτες ομάδες στην Ανατολή, οι ομάδες στην άκρη του παιχνιδιού για να παίξουν μακριά ήταν επίσης την Πέμπτη. New Jersey (89 πόντους), κρατώντας το τελικό wild card για το σπίτι πάγο δεν ήταν αρκετό για να Πίτσμπουργκ , μετά το αποτέλεσμα 3: 4 της παράτασης. Εξίσου, όμως, δίστασε και στην πρώτη θέση να μην προχωρήσει χαρακτήρισε Φλόριντα (86 μονάδες), τα οποία αλλάζουν με την πάροδο σκορ 2: 3 ασκηθείτε μια επέκταση στην Οτάβα.Η διαφορά μεταξύ των δύο ανταγωνιστών παραμένει έτσι σε τρία σημεία.

Οι πιγκουίνοι νίκη έπειτα από μόλις 19 δευτερόλεπτα για τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού καπετάνιος Sidney Crosby, ο οποίος για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα έσπρωξε «μπέιζμπολ» sklepnutím ξωτικό από τον αέρα. Επίσκεψη Σιμόν Dominic παρέμεινε μόνο μεταξύ NPC εναλλακτική σταυρό διάβολοι Zach Paul (16:44, -2, 2 πυραύλους) ήταν στον πάγο για δύο γκολ κατά.

Μακριά Φλώριδα Ο Radim Vrbata και πάλι μόνο μεταξύ των αναπληρωματικών, στο δεύτερο τρίτο με δύο τυφλά γκολ, γύρισε την Οττάβα . Άνοιγμα ΤΓβί Jean-Gabriel Pageaua στο παιχνίδι εξουσίας διαγράφονται Aaron Ekblad άμυνα και να οδηγήσουν οι πάνθηρες έστειλε Evgenii Dadonov.

Ωστόσο, μετά από 16 δευτερόλεπτα της τρίτης περιόδου, ο Magnus Pääjärvi σκόραρε 2: 2.Το σκορ στη συνέχεια παρέμεινε αμετάβλητο μέχρι το τελευταίο λεπτό της σκηνής, όταν το Pageau της Οτάβας ήρθε δεύτερο. Dohrávající γερουσιαστές σεζόν μόνο, στην τέταρτη επίθεση θεωρήθηκε από ένα αγρόκτημα που ονομάζεται Τσεχική νεαρός Filip Guy (7:41, +/- 0, 1 βολή) και το μαύρο τελειώσει μια σειρά από έξι διαδοχικές ήττες.

Ήδη δωδέκατο έτος της Οι τελευταίες δεκατρείς παραστάσεις έχουν βραβευτεί από τον Columbus που κερδίζει σε μεγάλη φόρμα . Τελευταία αποτέλεσμα κέρδισε 5: 1 της Κάλγκαρι , το οποίο με τη σειρά του έπεσε για έβδομη συνεχόμενη φορά και δεν είναι πλέον ακόμη και μια θεωρητική πιθανότητα να προχωρήσουν στην Δυτική πλέι-οφ Διάσκεψης.Τα Blue Jackets στην Ανατολή συνεχίζουν να τραβούν τη Φιλαδέλφεια στην τρίτη θέση στην Μητροπολιτική Διεύθυνση, η οποία ανήκει και πάλι μετά την Πέμπτη.

Με την πρεμιέρα του στο ξεκίνημα της καριέρας του NHL, ο Pierre-Luc Dubois είναι η τελευταία κίνηση. Ο Lukáš Sedlák δεν κατάφερε να πάρει τον τραυματισμό του Κολόμβου. Παίζοντας για τις φλόγες, που για ποικίλους λόγους λείπει μια σειρά από πυρήνες όπως ο Johnny Gaudreau, Sean Monahan, Μάθιου Tkachuk και TJ Brodie είχε ένα άλλο πλήγμα zkousnout Michael ΡγοΙϊκ (16:24, -1, 2 βολές).Τερματοφύλακας David Rittich ήταν πριν από λίγες ημέρες ανεξάρτητο αγρόκτημα και κατά Κολόμβου στην πύλη στον τόπο του Mike Smith εισήγαγε ο εκπρόσωπός του Jon Gillies (23 σώζει κατά 28 πυραύλους).

Ανάρτηση ηγετική θέση NHL πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του τμήματος βάσης στερεώνεται Νάσβιλ , η οποία σπάει το ρεκόρ συλλόγου και λυγισμένα σε προέδρους πρεμιέρα τρόπαια της. Best Western μονάδα Συνέδριο βελτιώθηκε σε 111 σημεία (ο ηγέτης της Ανατολής Boston έχει 107 βαθμούς) μετά το θρίαμβο 5: 3 πάνω από ένα άλλο μέτωπο εντελώς από το τραπέζι – Σαν Χοσέ .

Αρχική Αρπακτικά αποφάσισε την επιτυχία του μέχρι το τέλος του μονομαχία, όταν μετά από 51 λεπτά Ryan Ellis διακόψει φιλικό κατάσταση 3: 3 Στο 59:43 τότε ακόμα η κενή εστία ασφαλίσει όλες τις Nick Bonino. Τρεις ασίστ, συμπεριλαμβανομένου ενός βασική διαφορά στη δράση, σκόραρε επιθετικός Filip Forsberg.Για καρχαρίες τεσσάρων πειραμάτων κατά Juuso Σάρος μπορούσε επιβάλουν Tomas Hertl (16:56, +/- 0, 4 βολές).

Προώθηση Martin Frk (13:42, +1, 3 λήψεις) γιόρτασε Ντιτρόιτ 6: 3 στον πάγο Buffalo . Μινεσότα επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί για να κερδίσει 5: 2 πάνω από Dallas , εξακολουθεί να μειώνεται ήδη μόνο μια θεωρητική τους ευκαιρία των πλέι-οφ. Τέσσερις συμμετοχές έλαμψε αμυντικός Άγρια ματ Dumba (1 + 3) επισκέπτονται τον Ράντεκ Φαξ (14:15 +/- 0, 1 βολή) παρέμεινε χωρίς σημεία.

Μετά από εννέα ενδιαφέρον σε ένα πλέι-οφ πίσω φέτος να παλέψουμε για τους παίκτες χόκεϊ Stanley Cup δεν φαίνονται Chicago , ο οποίος την Πέμπτη udobřovali οπαδούς θριαμβεύσει 6: 2 πάνω από μία από τις κορυφαίες ομάδες της Δυτικής Περιφέρειας – Winnipeg .Ήταν εκεί και αμυντικός Τζον Rutt (19:08, +/- 0) και ο επιθετικός David Kampf (13:46, +/- 0, 2 βολές).

Από την επίθεση των Μπλάκχοκς κατάφερε dvougólovému Σλοβακίας επιθετικός Tomas Jurca. Το πρώτο αστέρι, ωστόσο, ήταν ο ερασιτέχνης υποκατάστατος Scott Foster. 36letý λογιστή ο οποίος έπαιξε ανταγωνιστική χόκεϊ τελευταία στο γυμνάσιο, υπέγραψε μια σύμβαση μιας ημέρας, όταν Anton Forsberg τραυματισμό και είχε καλύψει μόνο πίσω Collin Delia. Ωστόσο, όταν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μιας μονομαχίας πήγε στην τρίτη περίοδο με το αποφάσισε κατάσταση. 6: 2 και τη δράση των υπόλοιπων επτά γύρους Jets neinkasoval

Rate this post