Καναδική ομάδα ονείρου σε κράτος μέλος; McDavid et αϊ. να ξεχάσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Connor McDavid, Jonathan Toews και John Tavares είναι μόνο μια χούφτα από αυτούς που μπορεί στο πρωτάθλημα της Κοπεγχάγης και Herning υπενθυμίσω αυτό που εφευρέθηκε χόκεϊ. Μηχανή για την προσθήκη ικανοποίηση χρυσό ανιαρή Ολυμπιακούς Αγώνες και πικρό τελικά την ήττα του πρωταθλήματος πέρυσι στην Κολωνία. Βόρεια Αμερικανοί είχαν δραπετεύσει έτσι θέλησε χρυσή χατ-τρικ σε μια ανταλλαγή πυροβολισμών στη Σουηδία.

Το κύριο αστέρι αγαπημένο επερχόμενη Χόκεϊ επί πάγου Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, φαίνεται να ληφθεί μέριμνα. Μόλις η ευκαιρία Έντμοντον να συμμετάσχουν στο NHL πλέι-οφ εξαφανίστηκε, ο αρχηγός της ομάδας Connor McDavid, μαζί με το συμπαίκτη Ryan Nugent-Hopkins εκφράσει την επιθυμία να παίξει την άνοιξη, τουλάχιστον στην εθνική φανέλα.

Το 21-χρονών McDavid βιώνει μια εξαιρετική χρονιά.Στην τρίτη του σεζόν στο NHL για δεύτερη συνεχόμενη φορά που υπερέβη 100 μονάδες και με αυτοπεποίθηση τίτλος για βασιλιά τον τίτλο της άμυνας βαθμολόγησης. Σε αντίθεση με την καμπάνια του περασμένου έτους για το δεύτερο γύρο των play-off, αλλά μπορεί αυτή η ιδέα Όιλερς στο Κύπελλο Stanley δεξιά από το κεφάλι μου. κρίση Απόδοση στα τέλη του έτους και μέσα Φεβρουαρίου απέσυρε Έντμοντον μεταξύ των πιο αδύναμων ομάδων της Δυτικής Περιφέρειας.

Η συνεργασία Connor McDavid (αριστερά) και ο Ryan Nugent-Hopkins ήταν το έτος κατά το Έντμοντον αξιόπιστο.

Έτσι, το φτωχό κοχύλι αποφάσισε να επιτύχει την ομαδική επιτυχία στον διεθνή τομέα. Μπορεί να είναι σε θέση να συνεργαστεί με τον Nugent-Hopkins, με τον οποίο ήταν τόσο ανόητος φέτος.Αυτό το ζευγάρι θα είναι μια πολλά υποσχόμενη βάση για τους διαχειριστές της καναδικής εκπροσώπηση των Brian Burke και ο Martin Brodeur, η οποία προσφέρει ήδη πολλά άλλα αλιεύματα

Ποιος θα είναι ο νούμερο ένα τερματοφύλακας;

άθλια σεζόν αντιμετωπίζουν Μόντρεαλ τερματοφύλακα Carey τιμή. Ιδιοκτήτης Vezinovy ​​τρόπαιο για το καλύτερο τερματοφύλακας του NHL του τρέχοντος έτους, αν και έχασε την κατάσταση είδωλό του στην πτυχή μετά το μήνα παύσης λόγω της διάσεισης, αλλά να πάρει και πάλι στην πάλη ρυθμό.Σύμφωνα με τον Pierre LeBrun της καναδικής τηλεόρασης TSN, όμως, ο διορισμός των τιμών τελικά συμβεί. Αρχική

Άλλοι υποψήφιοι για αντιπροσωπευτική αποστολή στο ρόλο του τερματοφύλακα μπορεί να βιώσει ο Mike Smith του Κάλγκαρι και Corey Crawford του Σικάγο.

Οι αμυντικές γραμμές μπορούν να αυξήσουν την παρουσία του Dougie Hamilton. 24-year old στρατηγός έσπασε την τέταρτη συνεχόμενη φορά τους 40 βαθμούς, το Κάλγκαρι τώρα, όμως, είναι το παιχνίδι του πλέι-οφ. Η εμπειρία αφθονεί και πάλι Duncan Keith, ο οποίος ήταν με το Σικάγο για πρώτη φορά σε εννέα εποχές δεν φαίνονται play-off. Στερεά σεζόν που αντιμετωπίζουν, επίσης, Mike πράσινο του Ντιτρόιτ.

Ο Matthew Barzal των New York Islanders ξεπεραστεί η τερματοφύλακας του Μόντρεαλ Carey τιμή.

Μια επίθεση; Υπάρχουν αρκετοί πιθανοί υποψήφιοι ίσως οι πιο ποικίλοι.Στη μεσαία θέση, προσφέροντας μόνο δύο ατού οι Νιου Γιορκ Άιλαντερς στις τάξεις τους αυτό το έτος έλαμψε καπετάνιου John Tavares και θαυματουργή πρωτάρης Matthew Barzal.

Ο τραυματισμός του ποδιού περιπλέκει την επιστροφή του καρπού της Οτάβα από τον Mark Stone, ενώ δεν αναγκάζεται να σταματήσει, θα βιώσει την καλύτερη εποχή της καριέρας του. Ο Jamie Benn από το Ντάλλας είναι επίσης στο παιχνίδι. Και ας μην ξεχνάμε τον “Captain of the Serious”, τον ηγέτη του Jonathan Toews.

Είναι δύσκολο να πούμε αν φορούσε κλουβί στη φανέλα μόνο από Toews ή McDavid. Για τους Καναδούς, αυτό είναι δευτερεύον πρόβλημα. Η κύρια πρόκληση είναι να επιστρέψουμε στο θρόνο του χόκεϋ στον κόσμο.

Rate this post