Το Τορόντο μπορεί να είναι το καλύτερο, αλλά δεν μπορεί να αφαιρέσει τον εφιάλτη του

Το Τορόντο κυριάρχησε στην Ανατολική Διάσκεψη στη βάση, με 59 κέρδη να δημιουργούν ένα νέο ρεκόρ κλαμπ. Ένας αριθμός παικτών είχε διάρκεια ζωής, η δύναμη του πάγκου επιβιωνόταν από το ΝΒΑ. Raptors έπαιξαν την ομάδα και το μπάσκετ, έπαιξαν στον πρώτο γύρο με την Ουάσινγκτον και ήταν καλύτερα από αυτό. Και έπειτα έκαναν τον αγώνα τους με το Κλίβελαντ.

Έχει τελειώσει όπως πάντα. Το Toronto έχασε 0-4 με τους αγώνες, με τους LeBron James et al. υπάρχουν δέκα παίχτες στο παρελθόν!

“Αυτή είναι ίσως η πιο δύσκολη και πιο απογοητευτική στιγμή. Δεν αισθάνθηκα τόσο άσχημα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου », παρατήρησε μετά τη συνταξιοδότηση του DeRozan. “Θα φτάσετε στο σημείο όπου έχετε όλες τις πιθανές κρίσεις. Θα τους ξεπεράσετε και νομίζετε ότι δεν θα σας αγγίξουν πάλι.Και τότε βρίσκεστε στο έδαφος και πάλι. Αυτό είναι το χειρότερο. “Και ο δεύτερος από τους Ολυμπιονίκες, ο Lowry; «Αισθάνομαι φοβισμένοι φέτος. Νομίζω ότι είχαμε τη δύναμη να περάσουμε στον τελικό. Ήταν σίγουρα ο στόχος μας «, είπε.

Ακόμη και με αυτές τις ιδέες δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ έκπληκτος. Κλίβελαντ Τορόντο κατέστρεψε τις ελπίδες του όλους τους δυνατούς τρόπους.

Στην πρώτη μονομαχία στο τέλος απέσυρε έλλειμμα δέκα σημείων και ξεπέρασε πολλές φορές και να πάρει την τελική καλάθι του. Κερδίζοντας 113: 112 για επέκταση. James εξημερώσει όταν έγραψε «μόνο» 26 πόντους, αλλά είχε ένα τριπλό διπλό

Εκείνη τη στιγμή από την αμερικανική σχολιαστές κερδίσει ένα νέο ψευδώνυμο:.. LeBronto

Ένα τέταρτο αγώνα τώρα ολόκληρος ο Καναδάς παραιτήθηκε. Lost 93: 128.Ο James είχε 29 πόντους και 11 ασίστ. Οι συμπαίκτες που ήταν απεγνωσμένα στον πρώτο γύρο με την Ιντιάνα ήταν καλά. Τώρα είναι ιππασίας σε Βοστώνη και πάνε όλα σε ένα θετικό πλαίσιο του μυαλού.

Τορόντο ήταν ευφορία, αλλά μια καναδική γάμο στο μπάσκετ και επί μία εβδομάδα ντυμένη στα μαύρα.

Για πρώτη φορά συνέβη ότι θα αναπτυχθεί ηγέτης συνέδριο έφυγε από το δεύτερο γύρο των πλέι-οφ με αποτέλεσμα 0: 4

προπονητή του Dwane Casey, από τη μία πλευρά, παραλαμβάνοντας το βραβείο για το καλύτερο προπονητή της σεζόν, που του έδωσαν οι συνάδελφοι του NBA. Από την άλλη, ακούει την ομιλία των αποστολών του και ότι υπάρχουν πιο σημαντικές αλλαγές στην αναγκαιότητα.Παρά τη συμμετοχή σε πέντε πλέι-οφ σε μια σειρά και την τρίτη σεζόν στη σειρά με τουλάχιστον 50 νίκες.

Ο επικεφαλής του συλλόγου Μασάι Ujiri χρόνια μετά ταπεινά και ειρηνικά την κατασκευή ενός νέου υποψήφιος για τον τίτλο. Ένας έκτακτος αθλητής DeRozan άνθισε στην εποχή του, και το φυσικό μπάσκετ που έπαιξε ο φυσικός ηγέτης Lowry. Για το NBA, ο Ujiri έχει ανακαλύψει πολλά ταλέντα. Ένας αγρότης είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το δυναμικό της ομάδας G-Λιγκ…Τώρα, όμως, δείχνει σημάδια νευρικότητας.

Πάνω απ ‘όλα Ujiri θα επιθυμούσε να δει τον James κατευθύνθηκε προς τον Ειρηνικό.

Η τριάντα τριών ετών εικόνα του αθλητισμού στον κόσμο θα προβληματιστεί για την επόμενη καριέρα μετά την εποχή. Και θα πάει όπου έχει τις καλύτερες πιθανότητες να κερδίσει. Ας ενισχυθεί από τους LA Lakers ή τους Χιούστον Ρόκετς.Αλλά αν μένει στο Κλίβελαντ ή κατευθυνθεί προς τη Φιλαδέλφεια, το μεγαλύτερο σκιάχτρο για το Τορόντο θα παραμείνει αναμφισβήτητα.

“Μόλις κάποιος πρέπει να νικήσει”, λέει ο Lowry, ελπίζουμε. “Πάντα πίστευα ότι θα είναι εμείς.” Αλλά όχι.

Ή μέχρι την επόμενη φορά.

Rate this post