Το γάντι δόθηκε στον τραυματισμένο ανεμιστήρα, τότε η Τσεχική ήταν επίσης στα ισπανικά

Μετά την αρχική εκπαίδευση στην Tours, όπου η εθνική ομάδα προετοιμάζεται για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μίλησε με Τσέχους δημοσιογράφους για περίπου δέκα λεπτά. Στη συνέχεια μίλησε με τους αγγλικούς συναδέλφους τους για λίγο. Και όταν μίλησε στους τηλεοπτικούς δημοσιογράφους, μια ξαφνική ερώτηση ήρθε στα ισπανικά.

Δεν υπάρχει πρόβλημα για την Τσεχική. Αν και δεν είχε ζήσει ποτέ στην Ισπανία, απάντησε ευχερώς σε αρκετές προτάσεις και έδειξε ότι είχε ταλέντο για τις γλώσσες.Ο συντονιστής του προσκάλεσε να χαιρετήσει τους οπαδούς και έτσι ο Τσέχος τερματοφύλακας πήρε το μικρόφωνο και τους ευχαρίστησε σε λίγες προτάσεις για να έρθει να δει την εθνική ομάδα. Το αστείο ήταν ότι κάποτε φιλοξένησε το πρόγραμμα πριν από τους αγώνες Rennes. Στην αρχή δεν τον αναγνώρισα, αλλά στη συνέχεια υπέγραψε σε με, έτσι με χτύπησε », χαμογέλασε Τσεχία. “Μου είπε ότι επρόκειτο να είναι και στην Τουλούζη μας.” Επίσης, μίλησε Γαλλικά με έναν μικρό ανεμιστήρα ο οποίος έφερε μικρό τραυματισμό στην ομάδα της Τσεχίας.Όταν οι ποδοσφαιριστές κλώττουν την μπάλα μετά από την προπόνηση για να ανταμείψουν το κοινό, έφτασε για το μπαλόνι τόσο έντονα ότι τραυμάτισε τον αντίχειρά του. “Τους πήρε για να πάρει καλύτερη την επόμενη φορά”, αστειεύτηκε Βοημία. “Ίσως ήταν ευτυχισμένος. Τότε πήραμε μια φωτογραφία και φάνηκε να είναι ευτυχισμένη. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα υπέγραψε και φωτογραφήθηκε με οπαδούς στο κάτω κατάστρωμα του θρόνου.

Απολάμβανε τις πρώτες ώρες της άφιξής του στη Γαλλία. Εξέδωσε επίσης την διάθεση του Chateau Belmont στην ομάδα. “Τα πάντα ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες. Είναι σημαντικό για εμάς τους παίκτες να έχουν ένα μέρος για ύπνο και να έχουν χώρο για να προετοιμαστούν για τους αγώνες.Το ξενοδοχείο είναι πολύ ήσυχο, το οποίο είναι εντάξει. “Αλλά η τσεχική ομάδα θα ταξιδέψει πολύ μακριά στους αγώνες – στην Τουλούζη, το Saint-Étienne και το Lens. Σύμφωνα με τον Cech, αυτό δεν θα φέρει καμία επιπλοκή. “Στο τελευταίο ευρώ, παίξαμε όλους τους αγώνες στο ίδιο στάδιο, αλλά δεν νομίζω ότι είναι σημαντικό”, μίλησε. “Ακόμα και στο League ή το Champions League, είστε ακόμα στο ξενοδοχείο το βράδυ, και στη συνέχεια πηγαίνετε στο γήπεδο. Δεν είναι πρόβλημα για κανέναν. “

Rate this post