ΠΟΛΕΜΙΚΑ: Είναι σωστό το διεθνές ποδόσφαιρο της Σπάρτης;

Οι συντάκτες της MF DNES και iDNES.cz David Σέρμακ Ιαν κνήμες προσφέρουν επιχειρήματα υπέρ και κατά. Σε ποια δείτε θα σας ευνοήσει;

Η διαδρομή που πήγε Ποδόσφαιρο Σπάρτη, ίσως να μην αρέσει. Ούτε εσείς δεν καταλαβαίνετε. Αλλά ένα πράγμα που πρέπει να το αφεντικό της Daniel Křetínskému δεν μπορεί να αρνηθεί: αυτή τη φορά, για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των δεκατριών χρόνων της βασιλείας του φαίνεται σταθερά προσδιορίζεται από τις επιθυμίες τους για να κολλήσει

Στο παρελθόν συνέβη ότι η Σπάρτη άλμα από την ιδέα να την ιδέα, εκεί. μακροπρόθεσμη αντίληψη. Είναι πλέον δεδομένο, αν και είναι λογικό και κατανοητό ότι δεν προσδιορίζει μια σειρά από θαυμαστές.

Η λέξη διεθνοποίηση, η οποία Křetínský έργο σας δείχνει, μερικοί απ ‘αυτούς άλμα για την ιλαρά.Δεν τους αρέσει η πρώτη φορά στην καμπίνα μιλούν αγγλικά πιο συχνά από ό, τι Τσεχική ότι στη συνέλευση που κυριαρχείται από αλλοδαπούς κατά το παρελθόν έτος δεν έφερε ένα ενιαίο ενισχύσεις Σπάρτη Τσεχίας.

Και φυσικά αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ότι η ομάδα δεν έχει αποτελέσματα.

Θα ήταν ανόητο να φανταστεί κανείς ότι το σωρό των αλλοδαπών στην ομάδα εγγυάται αυτόματα τον τίτλο και το Champions League.Αλλά, επίσης, δεν μπορεί να κύμα ένα χέρι και να πω ότι η ομάδα με την ξένη πυρήνα δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Στην Τσεχική συνθήκες ακουγόταν γελοίο κραδαίνει το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος έλασης το αγγλικό πρωτάθλημα, είναι στην ομάδα μόνο το 20 τοις εκατό των Βρετανών.

Αλλά θα βρείτε αρκετά λογικό παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι ο διεθνής χαρακτήρας δεν θα μπορούσε να είναι ένα κακό πράγμα

Μόλις κρυφοκοιτάζει πέρα:. Σλοβακική Trenčín κέρδισε δύο τίτλους με υπεροχή των αλλοδαπών στην ομάδα. Η Λεκία Βαρσοβία, πολωνική πρωταθλήτρια, έχει έντεκα στην ομάδα. Αυστριακός Πρωταθλητής Σάλτσμπουργκ Το 68% της ομάδας του είναι ξένοι παίκτες.

Η μακροπρόθεσμη ξένος στοιχημάτων Ράζγκραντ, βουλγαρική Overlord κατά τα τελευταία έτη. Τουρκική Μπεσίκτας το φθινόπωρο κέρδισε απροσδόκητα την ομάδα του Champions League, που έχουν στην ομάδα των δεκαοκτώ ετών.Και ίσως κυπριακή ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, ο οποίος το καλοκαίρι παραγραφεί το δρόμο για ένα διαγωνισμό εκατομμυριούχος Σλάβια, ακόμα και είκοσι δύο.

Είναι λογικό ότι σε μια χώρα όπου μέχρι τώρα οι παίκτες από το εξωτερικό αποτελούσε σαφή μειοψηφία, δίνοντας το σπαρτιατικό βήματα προσοχή. Στην πραγματικότητα, Όμως, η Τσεχική πέρασε Křetínský από την ένταξή του συλλόγου -. Και το Champions League είναι σε αναμονή για δώδεκα χρόνια

Το πρόβλημα δεν έγκειται στη Σπάρτη που ρόστερ γεμάτο από ξένα ονόματα. Αντίθετα, είστε πολύ συχνά συγκλονισμένοι στην εκτίμηση των ικανοτήτων τους.

Αν και το έργο Letenský επένδυση λάθη, αλλά το χειμώνα οι αγορές φαίνονται πολύ πιο έξυπνοι από ό, τι το καλοκαίρι. Křetínský γι ‘αυτούς θυσίασαν πολλά χρήματα και πιστεύω ότι τώρα είχα δίκιο.

Ίσως αισθάνεστε ότι είναι ανόητο ονειροπόλος.Αλλά δεν λέει τυχαίο ότι το μέλλον ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν στην ομορφιά των ονείρων τους

Ο προπονητής Αντρέα Stramaccioni μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Σπάρτης: «Φέρνοντας τόσοι πολλοί ξένοι ξαφνικά δεν είναι καλή ιδέα. . Ήταν ένα από τα λάθη μου «Πέρασε πέντε εβδομάδες στο Σπάρτη είναι ακόμα πιο ξένοι

Το κλασικό παραμύθι θα μπορούσε να πει:«. Και δεν μπορείς να πεις. Και δεν το κάνουν…”

Δύο Ρουμάνοι. Σέρβος. Γκαμπόν. Δεν υπάρχει καμαροβιότοπος που χρειάζεται η Σπάρτη ως αλάτι. Ετερόκλητο πλήρωμα, που πέφτουν εργαστεί ποτέ, πήρε άλλα τέσσερα λόγοι που δεν ήταν καλύτερη.

«Θα πρέπει να είναι ισχυρή και πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε,» επαναλαμβάνεται (η) προπονητή.

Αλλά τι κάνει η Σπάρτη; Μήπως το γνωρίζει;Το καλοκαίρι, έφερε μια ομάδα κατεδαφίσεων, ισχυριζόμενος ότι έκανε ένα νέο σπάσιμο από το γρύλισμα, σπάζοντας από το έδαφος όλα όσα μπορούσαν ακόμα να χτιστούν.

Παράλληλα με τη συνέχιση της «διεθνοποίησης» εξαφανίζονται Spartan καρδιά, την κοινότητα, αλεξίσφαιρα την εμπιστοσύνη, τον πατριωτισμό, την παράδοση. Ένα ισχυρό δεσμό με τους οπαδούς καταρρέει.

Η παίκτες ήδη περισσότεροι ξένοι από ντόπιους, και όπως προτείνεται παραπάνω γραφικών, η διάταξη βάσης μπορεί να είναι εύκολα υπεροχή εννέα σε δύο. Και τα στοιχεία της αγοράς μεταφοράς για τα οποία οι εξωγήινοι έρχονται!

Stramaccioni από τη μία πλευρά, τονίζει ότι το έδαφος θα είναι επτά παρα πέντε echt Σπαρτιάτες, αλλά και σε μια αναστατωμένη μωσαϊκό εισάγει όλο και πιο παράξενη πέτρες.Ακόμη και αν είναι απαραίτητο άνω του μέσου όρου παίκτες, οι οποίοι επιλέγονται από τυχαία σύνολα, έτσι ώστε μαζί μόλις και μετά βίας μπορούν να χωρέσουν

ιταλικές έχει δίκιο όταν λέει ότι η Τσεχική περιβάλλον ποδόσφαιρο είναι πολύ συγκεκριμένη:. «Είναι δύσκολο να έρθουν από το εξωτερικό και γρήγορα για να βρει, να κατανοήσουν την πραγματικότητα, τη νοοτροπία και όλο το πρωτάθλημα. «Μα γιατί δεν ενεργεί σύμφωνα με την αλήθεια;

Καμπίνα ζουν με διαφορετικό τρόπο απ ‘ότι συνήθως έξω. Για να μην αναφέρουμε τη σύνθετη τοπική γλώσσα. Το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Βιασύνη, βιαστική, σωματικά επίπονη. Οι παίκτες είναι περισσότερο πίσω από την μπάλα από το να την ελέγχουν.Υπερχρεώσεις κύριοι εισαχθεί όνομα Γιάνκο, Biabiany και Μαντζέκ είναι για έξι μήνες δεν κατάλαβε, δεν ήταν σε θέση να προσαρμοστούν έτσι ώστε τα άκρα.

προσαρμόζεται πολύ ταλαντούχος Κέντρο Οδηγός Stanciu, υποκοριστικό μέσος Kanga, τερματοφύλακας Nita και αριστερόχειρες Ρίστιτς, ο οποίος κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου στη Ρωσία του Κρασνοντάρ σκόραρε μόλις τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος; τα

sites Ποδόσφαιρο ανταγωνίζονται για το πώς θα φέρει τα πικάντικα ειδήσεις μεταγραφών περιοχή της Σπάρτης. Σε κοινωνικά δίκτυα selfíčka άλμα των διευθυντικών ραντεβού, φωτογραφίες των ιδιωτικών τζετ ή χειρουργικές επεμβάσεις, όπου οι νέοι παίκτες να υποβάλλονται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ναι, αυτό είναι εγγενές στο μεγάλο ποδόσφαιρο επίσης.Αλλά η Σπάρτα μιμείται ακόμα μεγάλο ποδόσφαιρο μέχρι τώρα.

Rate this post