Παλιό και θρυλικό. Αυτός είναι ο τερματοφύλακας Király, ένας ουγγρικός με τα sweatpants

Είναι γκρίζοι, μεγαλύτεροι για να τους κάνουν πιο άνετους, και θα είναι σε δράση για το επερχόμενο Euro ποδόσφαιρο, όπου οι Ούγγροι έχουν περάσει 44 χρόνια!

Στοίχημα ότι Király θα είναι ένα αξιοθέατο που επιδιώκεται. Και όχι μόνο λόγω των μακριών παντελόνι. Αν ενταχθεί στον αγώνα σε μια αριστοκρατική μάχη εναντίον γειτονικής Αυστρίας την Τρίτη (ή οποιαδήποτε στιγμή μετά), θα γίνει ο παλαιότερος παίκτης στην ιστορία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Ο Γερμανός συνάδελφος Lothar Matthäus έπαιξε στην ηλικία των 39 και 91 ημερών. >

Αυτός ο Απρίλιος εορτάζει την 40ή επέτειό του. “Δεν μπορώ να περιμένω να ζήσω μόνο το ευρώ. Και είναι μια στιγμή σε μια καριέρα που είμαι υπερήφανη “, ομολόγησε Király, για το οποίο θα είναι το πρώτο μεγάλο τουρνουά στη ζωή.Την τελευταία φορά που οι Ούγγροι έπαιξαν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986.

Αυτό δείχνει επίσης το διάσημο goulash και λουκάνικα της Γαλλίας. Η Ουγγαρία θα καλέσει την Κριστιάν Ρονάλντ. Αυτό θα είναι μια μονομαχία: ένας από τους καλύτερους κανονιστές της ιστορίας εναντίον ενός παλαίμαχου σε sweatpants. Είπα στον εαυτό μου ότι τα sweatpants μου έφεραν καλή τύχη “, θυμάται η Király σε μία από τις δώδεκα συνεντεύξεις για το θέμα.

“Μάλλον δεν είναι τάση μόδας, αλλά δεν με νοιάζει. Είμαι τερματοφύλακας ποδοσφαίρου, όχι μοντέλο. Πήρα τη σκωρία στο κατεψυγμένο χόρτο. Όταν πήδησα στο έδαφος, έβλαψε.Και στα sweatpants αισθάνομαι άνετα. Δοκίμασα επίσης σορτς από το τερματοφύλακας, αλλά δεν νιώθω καλά. “Αρχικά φορούσε μαύρο, αλλά στη συνέχεια του άρεσε το γκρι πουκάμισα με τον οποίο έμεινε. Σε αυτούς, στα επτά χρόνια στην Hertha Berlin βίωσε το Champions League, πήρε τα sweatpants σε δράση κατά τη διάρκεια των Αγγλικών αγώνων League. Πήγε μέσω Crystal Palac, West Ham, Aston Villa, Burnley. Μετά το Leverkusen και το Μόναχο το 1860, ήταν ακόμα κολλημένος στο Φούλαμ, στο Λονδίνο, όπου κατοικούσε το Haladási το περασμένο καλοκαίρι. “Πάντα ήθελα να παίξω στην Αγγλία. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα », δήλωσε ο ίδιος, και τώρα θα κάνει μια ακόμα κρίσιμη στιγμή στην καριέρα του, όταν μπορεί να συνδυάσει την πρεμιέρα με το ρεκόρ με περίεργο τρόπο. Είναι ένας αστέρας στην Ουγγαρία, εθνική ομάδα ξεκινάει συνολικά επτά.Ο Király συγκέντρωσε 103 κόμματα, κυρίως τους ουγγρικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία. Και θα μπορούσε να έχει ακόμη περισσότερα από αυτά. Το 2006, ολοκλήρωσε την εθνική ομάδα μετά από μια ήττα στη Μάλτα 1: 2 – για τη Μάλτα ήταν μια νίκη στο σπίτι σε προκριματικά μετά από 24 χρόνια! Υπήρχε και ο τσεχικός εθνικός διευθυντής Dusan Fitzel, ο οποίος εκπαίδευε τη Μάλτα εκείνη την εποχή…Αλλά μετά από τρία χρόνια, οι Király επέστρεψαν σε αγώνες μετά από 32 μονομαχίες – επέστρεψε. Και ήταν σε μεγάλη δόξα: σε ένα διπλό αγώνα διπλό ευρώ με τη Νορβηγία πήρε μόνο ένα στόχο και η ευφορία κατέπληξε τη χώρα. Ένας γιορτάζοντας φίλος με ελάχιστα μαλλιά έγινε σύμβολο του ουγγρικού θριάμβου. “Ευχήθηκα την Ουγγαρία να συμμετάσχει στην ομάδα.Ήθελα να δω την τροφοδοσία του τερματοφύλακα σε ζωντανά “, γελάει ο τσέχος τερματοφύλακας Tomáš Vaclík. “Δεν μπορώ να το φανταστώ.” Και πάλι, Király δεν μπορεί να φανταστεί πηγαίνει σε μια διαφορετική στολή. Θα γίνει ένα σύμβολο της επιτυχίας της Ουγγαρίας μετά τη διαδικασία; Στο διακομιστή uefa.com είχε ήδη υπολογίσει ότι θα είναι 40 ετών και 101 ημέρες την τελευταία μέρα, η οποία θεωρητικά θα μπορούσε να είναι ένα νέο όριο ρεκόρ για το ευρώ. Αλλά είμαστε πολύ μακριά.

p> Να μείνουμε με την μεγάλη πρεμιέρα Király με την Αυστρία. Έκανε το ντεμπούτο του ενάντια στον ίδιο αντίπαλο τον Μάρτιο του 1998 σε εκπροσώπηση.Βοηθούσε επίσης να κερδίσει 3: 2 από τη Βιέννη λαμβάνοντας ένα πρόστιμο τεσσάρων λεπτών στον διάσημο κανόνι Toni Polster.

Rate this post