Κλίβελαντ κυριάρχησε στο Χρυσό Κράτος και στους τελικούς του ΝΒΑ μειώθηκε

Έκαναν εκφοβισμό στους αντιπάλους της χώρας με μια συντριπτική εισαγωγή στην οποία οδήγησαν γρήγορα το 19: 4, και έπειτα δεν επέτρεψαν πλέον στο Golden State να πλησιάσει λιγότερο από επτά σημεία. Αντίθετα, στο τρίτο μέρος των Cavaliers πήδησαν μέχρι και είκοσι σημείων μολύβδου και τελικά αποφάσισαν. “Δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε καθόλου. Μας έδωσαν ένα χτύπημα γροθιάς από την αρχή. Παίζαμε τρελός. Ήμασταν μαλακοί, αντίθετα, έβαζαν τον τόνο του αγώνα στην ένταση τους. Ήταν μια φρικτή αρχή “, δήλωσε ο προπονητής της Χρυσής Πολιτείας Steve Kerr. Οι παίκτες του Cleveland ήταν σε θέση να επιβραδύνουν τον πιο χρήσιμο παίκτη του διαγωνισμού του Stephen Curry, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους σε 30 λεπτά, τρεις ασίστ και έξι χαμένες μπάλες. Επιπλέον, οι πολεμιστές έπληξαν μόνο εννέα τρίχες και κανένας παίκτης δεν πήρε πάνω από 20 πόντους.Στην αντίπαλη ομάδα, ο James Kyrie Irving με 30 πόντους ήταν στη δεύτερη θέση. Ο Κλίβελαντ κέρδισε επίσης είκοσι ριμπάουντ και 23 πόντους από τις δεύτερες πιθανότητες επιθετικού κέρδους. Δεκαοκτώ απώλειες του αντιπάλου τιμωρήθηκαν από άλλους 34 βαθμούς. Και παρόλο που μια υποστήριξη Kevin Love έλειπε από τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

“Δεν έχει σημασία πόσο κερδίσαμε. Είναι μια νίκη και ακόμα χάνουμε. Ο αντίπαλος θα μάθει σίγουρα και την Παρασκευή θα πρέπει να επιδείξουμε και πάλι εξαιρετικές επιδόσεις “, δήλωσε ο James, ο οποίος πρόσθεσε 11 ριμπάουντ και έξι ασίστ σε 32 βαθμούς. “Αν όμως παίζουμε τόσο συλλογικά όσο σήμερα, θα είναι δύσκολο να νικήσουμε”, πρόσθεσε. Και πάλι επιβεβαιώθηκε ότι ο βασιλεύοντας πρωταθλητής αντιμετωπίζει προβλήματα με τρίτους αγώνες φέτος.Έχασε στον 8ο γύρο με Χιούστον για ένα σημείο, στους προημιτελικούς με Πόρτλαντ δώδεκα, στους ημιτελικούς με την Οκλαχόμα Σίτι με 28 πόντους και τώρα ακόμα και τριάντα. Οι πολεμιστές δεν μοιάζουν με την ομάδα που έπαιξε παίκτες του Κλίβελαντ με 48 πόντους στα προηγούμενα δύο παιχνίδια.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο. Φυσικά θα θέλαμε να παίξουμε κάθε αγώνα τέλεια, αλλά δεν λειτουργεί. Αλλά το κλειδί είναι να έχουμε μια καλύτερη ομάδα να κερδίσει τη σειρά. Αυτό έχει σημασία. Τώρα πρέπει να δείξουμε την καρδιά μας και να πλησιάσουμε τον τίτλο την Παρασκευή, “είπε ο Curry.

Rate this post