Επική μάχη του Giru. Μετά από 80 χιλιόμετρα σόλο, πηγαίνει στο ροζ Froome

Η δήλωση αυτή φαίνεται τώρα λίγο γελοίο.

«Είμαι ακόμα στη γραμμή και να περιμένει δύο στάδια βουνό μας, η οποία θα πρέπει να κάθονται», είπε πριν από την έναρξη της Παρασκευής Simon Yates.

Πόσο κακό ήταν!

Η Collele Finestre άξιζε τη δέκατη ένατη πράξη. Χαλίκι-λόφο, όπου πριν από δεκατρία χρόνια, όταν το Κογκρέσο των τρελών διασωθεί ροζ φανέλα Paolo Savoldelli.Πριν από τρία χρόνια εδώ και πάλι επίθεση Mikel Landa υπέστη ροζ Alberto Contador.

Αυτή τη φορά υπάρχει η οποιαδήποτε ελπίδα της νίκης στο Giro ήρθε για να Simon Yates.

«Αναμένουμε ότι εδώ μπορεί να froom επίθεση «Ματ Λευκό γνώριζε τον διαχειριστή της Αυστραλίας στάβλους Mitchelton-Scott.

το Sky πριν από την έναρξη αποκρύψει το γεγονός ότι πρέπει να απομονωθούν οι συμπαίκτες Yates. Τους χρειάζονται για να πάρουν κόκκινα νούμερα.

“Θα αγωνιστούμε διαφορετικά από ό, τι συνηθίζαμε. Θα ενταχθούμε στην στιγμή της έκπληξης. Θα καλέσουμε ξανά το χάος. Έχουμε ήδη επαληθεύσει ότι αυτή είναι μια καλή στρατηγική.Και Chris όλα δείχνουν πώς ο πολεμιστής «, προέτρεψε ο Kenny Elissonde, σύντροφος Χρήστος Frooma.

Οι αναβάτες του Ουρανού στάβλους Sky λόγια μου εκπληρωθεί κατά γράμμα.

ξέφρενο ρυθμό τους στο Finestre 86 χιλιόμετρα πριν Για αρκετό πλέον μόνο Simon Yates. Ακόμα κι ενώ προσπαθεί να μείνει στο μέτωπο της ομάδας, αλλά η βρετανική δεξαμενή ήταν άδεια.

τον τράβηξε Mikel Nieve Jack Haig, αλλά και την αύξηση της απώλειας. Για λεπτά και δεκάδες λεπτά αργότερα. Ήδη 74 χιλιόμετρα πριν από τον τερματισμό Yates δεν ήταν καν μεταξύ των κορυφαίων πέντε στον εικονικό σειρά.

Περισσότερα περίπου έξι χιλιόμετρα πριν από τη στιγμή που ήρθε, όμως, η οποία θα έχει μεγάλες ημέρες της συζήτησης.Η πιο δυνατή στιγμή του Giro και ίσως ένα από τα ισχυρότερα στιγμές τα τελευταία χρόνια σχετικά με τα Grand Tours.

Ήταν Ellisonde που κατέχουν ρυθμό μαγειρεμένα όλα, αλλά Frooma, Tom Dumoulin, Thibaut Pinot, Richard Carapaze και Miguel Angel Lopez.

και στη συνέχεια ήρθε.

Κανένα έλευση της σέλας, froom παραδοσιακό ύφος της συνεδρίασης αύξησε το ρυθμό και άρχισε να φύγει και τέσσερις διώκτες.

«μην γελάτε. Αλλά Chris Froome επίθεση 80 χιλιόμετρα πριν από τον τερματισμό, «εμφανίστηκε με έντονους ρεπορτάζ σχετικά με τις σε απευθείας σύνδεση Cyclingnews server.

Ήταν ένα φύσημα του παλιού καιρού, την εποχή Eddy Merckx, όταν οι ποδηλάτες δεν φοβούνται να επιτεθούν εκατό χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό.Froom τη στιγμή που λίγο πολύ θυμίζει του μεγάλου αντιπάλου του από τα προηγούμενα χρόνια Alberto Contador, ο οποίος αποκαλύφθηκε σε παρόμοιες καταστάσεις.

Ο καθένας από τους επαγγελματίες σε εκείνη την στιγμή, χτυπώντας το μέτωπό του. Εξάμηνη οκταώρου χρόνου δοκιμή στα βουνά; Απρόβλεπτη, δεν μπορεί να βγει! Και όμως βγήκε. Καλύτερα από ό, τι μπορούσε να φανταστεί ο Βρετανός. Αυξάνει σταδιακά το προβάδισμά του για να φτάσει στον εικονικό αγώνα ολόκληρης της διαδρομής σε 32 χιλιόμετρα πριν από το τέλος. Πριν ομάδα Dumoulinovou με επικεφαλής τον τρία λεπτά!

Ένα παρόμοιο προβάδισμα, τότε κατείχε μέχρι τη γραμμή του τερματισμού σε Bardonecchia, καθιστώντας δύο ημέρες πριν από το τέλος ήρθε για να οδηγήσει την κούρσα. Μετά το αριστούργημα, ο Giro αντιμετωπίζει τον Tom Dumoulin για 40 δευτερόλεπτα.

“Είμαι πολύ περήφανος για τον Chris.Μετά την πτώση, την οποία γνώρισε κατά τις πρώτες ημέρες για να πάρει πίσω στη μορφή και σήμερα έδειξε πόσο μεγάλος πρωταθλητής είναι, «χάρηκαν με την γραμμή του τερματισμού επικεφαλής της ομάδας ο Dave Brailsford.

Ο Ολλανδός τελικά ασφάλειας που έχει απαγγελθεί εξαντληθεί στην πέμπτη θέση πίσω από Carapaz, Pinot και Lopes με απώλεια 3:23 λεπτά.

Στην τρίτη θέση δύο ημέρες πριν από το τέλος Thibaut Pinot, ο οποίος έχασε 4:17 λεπτά. ηγέτης της φυλής ΙΣΤΟΡΙΚΟ Simon Yates το δέκατο ένατο στάδιο έπεσε από την πρώτη δεκάδα

. Όπως όλα συνέβησαν

Rate this post