Σκάνδαλο στοιχηματισμού: Το ποδόσφαιρο έχει ενεργοποιήσει μια έρευνα για το Mohelnice

«Μια ένδειξη του τμήματος φθινόπωρο αποδείχθηκε τόσο σοβαρή ώστε να μετατραπεί στην αστυνομία με το αίτημα για έρευνα,» δήλωσε ο John Pauly, διευθυντής του νομικού τμήματος του συλλόγου ποδοσφαίρου.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι συντριπτική καινοτομία «, απάντησε ο Ιγκόρ Machálek, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Mohelnice. Αρχική

τα υλικά και μαρτυρίες που Mlada Fronta Dnes διαθέτει, δείχνουν σαφώς ότι τα αποτελέσματα της Τσεχίας συμμορίες ποδοσφαιρικό στοίχημα επιρροή στην Ασία.

Βρέθηκε τουλάχιστον Mohelnice, η οποία παίζει τον τρίτο μεγαλύτερο διαγωνισμό. Το φθινόπωρο θα πρέπει να επηρεαστούν από τουλάχιστον δύο αγώνες, αλλά προφανώς είναι γεμάτη με χταπόδι Οι αγώνες στοίχημα ποδόσφαιρο πολύ περισσότερο.

«Η κατάσταση είναι δραματική παντού.Κατά τη διάρκεια ενός έτους, καταγράψουμε πάνω από 700 ύποπτες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο και όλες τις αθλητικές δραστηριότητες. Στο ποδόσφαιρο, η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο «λέει ο ιταλός δικηγόρος Francesco Baranca, του οποίου η εταιρεία FederBet ένα δόλιων πρακτικών στοίχημα ασχολείται.

» σύστημα παρακολούθησης μας βασίζεται στις πιθανότητες παρακολούθησης στοιχημάτων στις διάφορες αγορές και τις εκθέσεις που έλαβε από μας Συνεργάτες στοιχημάτων.Αν τα ποσοστά τρελαθώ ή να έχουν ασυνήθιστες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια δυνητικά χειραγωγείται γεγονότα «, λέει ο Baranca.

Το φθινόπωρο, μεταξύ άλλων συνάντησε περίεργα αποτελέσματα Mohelnice ή Valasske Mezirici, που παίζει επίσης η τρίτη στο πρωτάθλημα. Και, επίσης, να αγώνες στο κατώτερο και junior πρωταθλήματα.

Η Mohelnici όμως, αποδείχθηκε πιο εθνικές ενώσεις, διότι το καλοκαίρι ο σύλλογος έχει εισέλθει στην κινεζική εταιρεία Anping, η οποία για παρατυπίες στοίχημα (ο αγγλικός όρος είναι «στημένων αγώνων») ερεύνησε ήδη Πορτογαλία ή την Ιρλανδία.Ακόμα και όταν ένας κινέζος επενδυτής αγόρασε πληκτικός ομάδα από τις χαμηλότερες κατηγορίες στις οποίες θα μπορούσαν να ποντάρουν στις ασιατικές διαδικτυακές πύλες.

«Σε Mohelnice θεωρούν ιδιαίτερα σοβαρό εισόδου κινεζική εταιρεία Anping, η οποία από μόνη της δημιουργεί υποψίες. Η εταιρεία είναι γνωστή. Έτσι βλέπουμε την κατάσταση πολύ εντατικά, «λέει ο Pauly.

ασιατικές εταιρείες στοιχημάτων ειδικεύονται σε αυτά τα μικρά πράγματα που μπορεί να είναι στο γήπεδο σε πραγματικό χρόνο μάλλον εύκολα» ασφαλείς». Παρά το γεγονός ότι sázkovky από την Ασία δεν μπορεί να λειτουργήσει στην τσεχική αγορά, διότι μετά την αλλαγή του νόμου λαχείο δεν είχε πάρει άδεια, Τσεχική παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν τεχνάσματα για αρκετές ασιατικές «ζωντανά» μαθήματα.

“Είναι σαν μια πανούκλα.Στοίχημα μηχανορραφίες συμβαίνει στην Τσεχική Δημοκρατία για πολλά χρόνια μέσα από διάφορους διαγωνισμούς και κανείς δεν κάνει τίποτα γι ‘αυτό «, δήλωσε ο Mohelnice προπονητή Ντούσαν Žmolík.

Anping να πέσουμε η ομάδα έφερε αρκετοί νέοι Κινέζοι παίκτες, η λετονική κεντρικός αμυντικός, ο οποίος επρόκειτο να στοιχήματα διερευνηθεί το περασμένο έτος στην ιρλανδική ομάδα Athlone, ή νέο αθλητικό διευθυντή Premysl Bubu. Λετονίας ήδη Mohelnici δεν το κάνει.

Τσεχία ποδοσφαίρου αγωνίζεται με την κακή στοιχήματα στο παρελθόν, το Σεπτέμβριο του 2013, η αστυνομία συνέλαβε δώδεκα παίκτες κάτω ανταγωνισμού και υπάρχει η υποψία ότι το στοίχημα με δική αγώνες του, και να έχουν επηρεάσει τα αποτελέσματα.Αργότερα οι κατηγορίες ενώθηκαν.

Ο επικεφαλής μιας οργανωμένης ομάδας ήταν ένας άνθρωπος από την Ασία, οι οποίοι μέσω ενδιάμεσου φορέα να επηρεάσει το Σλοβακίας και της Τσεχίας ποδοσφαιριστές.

Η υπόθεση ασχολήθηκε με την πειθαρχική επιτροπή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τα δικαστήρια, τα αποτελέσματα ήταν πρόστιμο, αναστολή στο ποδόσφαιρο και καταδίκης υπό όρους φυλάκισης.

Rate this post