Ρεάλ Μαδρίτης – Zalgiris: πρόγραμμα και πού να παρακολουθήσετε το παιχνίδι της Ευρωλίγκας στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο σήμερα

Σήμερα, Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, ξεκινά η δέκατη όγδοη ημέρα της καλύτερης Ευρωλίγκα στη μνήμη. Ή τουλάχιστον η έκδοση που έχει δημιουργήσει τις υψηλότερες προσδοκίες λόγω της ποιότητας των παικτών που προσγειώθηκαν στην Παλιά Ήπειρο το περασμένο καλοκαίρι. Και το κάνει με μια ιστορική μονομαχία στην Ευρώπη, όπως αυτή μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ζαλγκίρις, που θα αντιμετωπίσει στο Κέντρο WiZink στις 9:00 μ.μ. Δύο ομάδες που φτάνουν στη σύγκρουση βυθίστηκαν σε δύο πολύ διαφορετικές καταστάσεις.

>> ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ DAZN, ΤΟ STREAMING PLATFORM ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΕΙΑ 2019 2019

Η ομάδα Ο Μπλάνκο, ηγέτης του διαγωνισμού με τον Anadolu Efes, αναζητά τη δέκατη τρίτη συνεχόμενη νίκη του και μπορεί να ταιριάξει με το καλύτερο ευρωπαϊκό σερί της εποχής του Λάσο ενάντια στους Λιθουανούς.Από την πλευρά τους, η ομάδα του Jasikevicius προσγειώνεται στη Μαδρίτη με την ισορροπία να είναι ισορροπημένη εναντίον τους (18 νίκες για τους Λευκούς σε 21 αγώνες), αλλά με το πνεύμα να γνωρίζουμε ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια τους η νίκη πέφτει στο πλευρό τους.

Ο Λάσο θα μπορούσε και πάλι να βασιστεί στον καπετάνιο Felipe Reyes, ο οποίος έχει ήδη αναρρώσει από τον τραυματισμό του. Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Vitorian δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Deck, τον Randolph και τον Llull, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη εγγραφεί. / h3>

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ζαλγκίρις θα συναντηθούν την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, ξεκινώντας στις 9:00 μ.μ. (ώρα χερσονήσου της Ισπανίας) στο Κέντρο WiZink στη Μαδρίτη. Το παιχνίδι μπορεί να παρακολουθηθεί μέσω της πλατφόρμας DAZN τόσο στην τηλεόραση όσο και στο διαδίκτυο.Η συνάντηση θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά στο MARCA.com.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο MARCA Basket και λάβετε στο email σας, από Δευτέρα έως Κυριακή και πρώτο πράγμα το πρωί, αποκλειστικά νέα, συνεντεύξεις , αναφορές, γραφικά και βίντεο που θα σηματοδοτήσουν την ημέρα στο NBA, το Endesa League, την Ευρωλίγκα και τον υπόλοιπο κόσμο του καλαθιού.

Rate this post