Οι Ρώσοι άνοιξαν παλιές πληγές στους Αμερικανούς. Φαντάζαν μια ηρωική ταινία

Αυτό το θαύμα είναι παρόμοιο με το ένα αργότερα στον πάγο. American παίκτες χόκεϊ επιτευχθεί κάτι πέρα ​​από τη φαντασία στο Ολυμπιακό Lake Placid το 1980. Τα συναισθήματά τους εκείνη τη στιγμή είχε μια πολύ καλή κατανόηση της Σοβιετικής καλαθοσφαιριστές που εκπροσωπούνται στο Μόναχο.

πριν από 45 χρόνια έχει γίνει κάτι ελάχιστα πιθανό. American παίκτες μπάσκετ έχασε τον αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι επαγγελματίες θα πρέπει να αρχίσει εκείνη τη στιγμή κάτω από τα πέντε δαχτυλίδια φυσικά απαγορεύεται, χώρισε δύο δεκαετίες αργότερα παιχνίδια στη Βαρκελώνη και μοναδική Dream Team. Ωστόσο, οι αμερικανικές επιλογές πανεπιστήμιο ήταν επίσης ανυπέρβλητες.

Από το Βερολίνο το 1936 και στα ημιτελικά του Μονάχου, οι Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισαν όλα τα 63 τους Ολυμπιακούς αγώνες στη σειρά.Ωστόσο Σοβιετική αντιπάλους επικεφαλής της Λιθουανίας καπετάνιος Modestas PAULAUSKAS τόλμησε να είναι η πρώτη. Η πρώτη σκεφτεί ποτέ ότι η ομάδα των ΗΠΑ θα σπάσει.

Σε αυτήν την πίστη επική ταινία σας Dviženije vvěrch (Ball) σίγουρα αξίζουν. Κοινωνική τάξη στην άνοδο της ρωσικής εθνικής αυτοπεποίθησης άρχισε να γλιστρήσει Anton Megerdičeva συνέλθει σε συνεδρία την Πέμπτη.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς η πλοκή της ταινίας κινείται μακριά από το πώς το περίφημο Ολυμπιακό τελικούς περιγράφουν διεθνείς πηγές και τα έγγραφα στο εξωτερικό τηλεόραση.

Ενώ οι Αμερικανοί έφτασαν στο Μόναχο, χωρίς τα πλεονεκτήματα, αλλά ακόμα κι έτσι, η ποιότητά τους ήταν περισσότεροι από τους αντιπάλους. Ο Doug Collins, ίσως το πιο γνωστό όνομα του νεαρού. στο 70.έπαιξε τρεις αγώνες NBA Star και έπειτα εκπαιδεύτηκε για πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα. Τον οδήγησε ο Michael Jordan στο Σικάγο. Τρεις άλλοι παίκτες έγιναν πρωταθλητές NBA – Tom Henderson, Bobby Jones και Jim Brewer. Ο Tom McMillen αθλητική καριέρα συνεχίστηκε στην πολιτική και να καθίσει στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Αυτά και επτά από τους συμπαίκτες τους δεν είχε κανένα πρόβλημα να αξιοποιήσει τις προηγούμενες γενιές και να προσθέσετε υποχρεωτική χρυσό μπάσκετ, ήδη όγδοο στη σειρά. Αλλά στον τελικό συναντήθηκαν, προσαρμόστηκαν στο αργό και σκληρό παιχνίδι των Σοβιετικών, έχασαν δύο τραυματίες. Έπρεπε να συνεχίσουν να τεντώνουν.

Μια κανονική αθλητική μάχη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των 39 λεπτών και 57 δευτερολέπτων καθαρού χρόνου. Τότε συνέβη.Από το Ολυμπιακό καυστήρα, έσκαψε το αβέβαιο eintopf. Σε μια κατάσταση 49:48 για τους Σοβιετικούς τρεις δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ο Collins διαρρήχτηκε σκληρά. Πέτυχε στην πρώτη πέναλτι. Και τότε άρχισε να σπάει. Η κόρνα ακούστηκε, ο Collins δεν ένοιαζε και άλλαζε τα άλλα έξι. Το trefa πιστώθηκε, οι Αμερικανοί στράφηκαν στο 50:49. Και ο σοβιετικός προπονητής Βλαντιμίρ Κοντράν και ο βοηθός του Σεργκέι Μπαστσίν διαδήλωσαν. Λένε ότι χρειάστηκε χρόνος και τους αρνήθηκαν. Παντρεύτηκαν, δεν παντρεύτηκαν. Αυτή η σύμπτωση δεν θα συνέβαινε ξανά – όχι μόνο. ​​

Καθώς οι προπονητές πολέμησαν, συνέχισε. Τα Σοβιέτ ξεκίνησαν την τελευταία δράση, αλλά ο Renato Righetto απάντησε σε διαμαρτυρίες και διέκοψε το παιχνίδι.Αυτό άφησε ένα δευτερολέπτων

Αυτή τη στιγμή η υπόθεση ήρθε Renato William Jones, η βρετανική γενική γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, FIBA, ο οποίος ήταν με τους Αμερικανούς στα μαχαίρια, και διέταξε να γυρίσω πίσω το χρόνο από δύο δευτερόλεπτα -. Ενώ το γεγονός δεν είχε δικαίωμα. Αυτό είναι ένα άλλο από τα λάθη που η ήττα δεν μπορεί να συγχωρήσει.

Οι Σοβιετικοί είχαν χρόνο για να προετοιμάσει την τελική ενέργεια και να την εφαρμόσουν. Αλλά πριν από αυτό άφησε το παιχνίδι Alsan Žarmuhamedov και τον εναλλάσσονται Ιβάν Jeděško – και στη συνέχεια να μην είναι δυνατή αν ο χρόνος οι Σοβιετικοί αποδίδουν έξω (όχι επίσημα). Πόσο χρονών είναι το πρόβλημα…Δεν είναι η τελευταία.

Τα σχέδια της Σοβιετικής ομάδας ήταν και πάλι αυτό που έπαιξε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας Jeděško διασχίζει το γήπεδο στο Alexandra μπεζ, πιάνει την μπάλα και τερματίζεται. Ο διαδηλωτής, όμως, υπερασπίστηκε τον McMillen, έναν κύλινδρο ύψους 211 εκατοστών. Ο Ρους κατάφερε μόνο να στείλει την μπάλα στον Παλαουζάκα και στη συνέχεια ακούστηκε ένα κέρατο. Οι Αμερικανοί άρχισαν να γιορτάζουν, το κοινό στην αίθουσα και οι τηλεοράσεις είχαν τους νικητές. Υπήρχαν οπαδοί στο γήπεδο…Αλλά οι διαιτητές διέταξαν να επαναληφθεί ολόκληρο το γεγονός. Το χρονόμετρο δεν ήταν έτοιμο όταν ξεκίνησε το παιχνίδι. Ο ενθουσιασμός των Αμερικανών ήταν μάταιος. Θεώρησαν την είσοδο στην καμπίνα, τον λόγο για τη μόλυνση, αλλά δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν.Τελικά χαλάρωσαν και μπορούσαν να παίξουν και πάλι.

McMillen και πάλι άρχισε να υπερασπιστεί Jedeška, αλλά ο διαιτητής Artenik Arabadžian έκανε μια χειρονομία που ο πανύψηλος Αμερικανός εξήγησε ως εντολή να αποχωρήσει από την ομάδα – είχε κρίνει σωστά και αργότερα ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα δεν έχει ζητήσει, σύγχυση McMillen είπε ότι δεν ήθελε για να πάρει τεχνική, και έτσι υπέγραψε.

Καρδιακό σφάλμα.

Jeděško αργότερα παραδέχτηκε ότι η “χρυσή μπάλα” δύσκολα σταλεί αν McMillen neodběhl. Συνέβη, η μπάλα τελικά πετάει σε όλη την πορεία. Και προσέξτε – το αμερικανικό ABC τηλεόραση όταν ρίχνουν στο Jeděško μετατοπιστεί…

Εν τω μεταξύ, Belov από την άλλη πλευρά του γηπέδου μάχη διεξάγεται από δύο Αμερικανούς παίκτες. Και τα τρία άλματα.Αλλά ο Kevin Joyce μπαίνει στο αυτοκίνητο και ο Jim Forbes χάνει την ισορροπία του και διπλώνει στο κατάστρωμα. Αυτή η μπάλα Belov θα πιάσει την μπάλα σε καλή κατάσταση και δεν θα αποφασίσει για κανέναν.

Klakson. Τέλος. Αδύνατο. Σοβιετικές εορτές. Αμερικανικές καταγγελίες. Φυσικά, υπήρξε μια επίσημη διαμαρτυρία, σύμφωνα με τους Αμερικανούς, να μην επαναληφθούν τα τρία δευτερόλεπτα καθόλου. Όμως η υποβολή απορρίφθηκε από πενταμελή κριτική επιτροπή. Ο Πορτορικανός και ο Ιταλός ψήφισαν υπέρ των ΗΠΑ. Τι Ουγγαρία, Πολάκ και Κούβας; Υποθέτω ότι μαντεύετε. Η αμερικανική ήττα στο dressing room συμφώνησε ότι δεν θα δεχτούν τα αργυρά μετάλλια. Η τελική τελετή δεν έλαβε μέρος. Στρατεύματα αρνούνται μέχρι σήμερα, μερικοί ακόμη και μάταια. Οι Σοβιετικοί έχουν γίνει εθνικοί ήρωες και θα επιβεβαιώσουν μόνο την κατάστασή τους μετά το νέο θέαμα της ταινίας.Δεν έχουν καμία αμφιβολία για το δικαίωμά τους σε χρυσό. Μόνο ο προπονητής Kondrasina λυπάται που οι αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μείωσαν τη χαρούμενη χαρά.

Rate this post