Επιπτώσεις στο ανώτατο όριο. Ή μήπως το Pilsen θα σπάσει τελικά το οριακό όριο;

Όχι μόνο ο καπετάνιος γνωρίζει ότι το ποδόσφαιρο Πίλσεν έχει χτυπήσει το ανώτατο όριο του. Στον όγδοο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κατά της Sporting, προσπάθησε να πηδήσει και να κουνήσει το κεφάλι της. Σαφώς, φυσικά. Lost 0: 2, η οποία, λόγω της εξέλιξης του αγώνα, φαίνεται να είναι αρκετά φιλόδοξο αποτέλεσμα. Πέμπτη σπίτι αντίποινα Pilsen Κύπελλο προσπαθήσουν και πάλι να σπάσει το ανώτατο όριο, αλλά οι ελπίδες δεν θα δώσει.

Οι ομάδες που θα προκριθούν στα προημιτελικά, προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη τέχνη. Ευφυέστερες προσωπικότητες, εξαιρετικές προσωπικότητες, πολύ καλύτερη εργασία με την μπάλα, ταχύτερους συνδυασμούς, ισχυρότερο πάγκο υποκατάστατων και, πάνω απ ‘όλα, ένας ασύγκριτα υψηλότερος προϋπολογισμός.Αυτά είναι όλα τα χαρακτηριστικά που μπορεί να «Τσεχίας-Σλοβακίας» Pilsen δύσκολο να ανταγωνιστεί.

Ειδικά όταν δεν παίζουν ένα τέλειο παιχνίδι, αλλά αντίπαλοι θα προσφέρει δύο γκολ ως το βράδυ της Πέμπτης. Πάρτε την εικόνα: ενώ η τρέχουσα αξία της ομάδας Πίλσεν είναι 27 εκατομμύρια ευρώ, αν προσθέσουμε Σπόρτινγκ παίκτης, επιθέσεις ψηφίων, 200 εκατ. Αντίθετα σαν κεραυνός.

«Αυτό πρέπει να αντανακλάται κάπου. Το μόνο που έχουν άλλες επιλογές, η ποιότητα των παικτών τους είναι εξαιρετική, «αποκρίθηκε ο προπονητής Pavel Vrba. Μην το πάρετε ως άλλοθι, είναι ένα γεγονός.

Για την ενημέρωσή σας: Sporting θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κανένα από τα δύο παγκοσμίου φήμης Suter, διότι Σφουγγαράκι Dost και Seydou Doumbia τη θεραπεία πόνων, έτσι επεσήμανε τριάντα Κολομβίας Fredy Montero. Το ξέρατε αυτό το όνομα; Πέρασε τα τελευταία δύο συναυλίες στην Κίνα και τον Καναδά.Στη συνέχεια, στα διοικητικά συμβούλια αγωνία και να σκοράρει μόλις δύο γκολ.

Plzen πρέπει να φύγει και πάλι την Τσεχική ποδόσφαιρο μετά από χρόνια προβολής. Η διαδικασία στο τελικό τραπέζι είναι αναμφίβολα μια επιτυχία. Μεταξύ των ελίτ δεκαέξι περιλαμβάνουν την εμπειρία, τακτικό σχέδιο, την καρδιά και αποφασιστικότητα, για να προχωρήσετε στο τελικό στάδιο, δεν θα πρέπει απαραιτήτως υψηλότερη ποιότητα και τις τεχνικές δεξιότητες.

Όταν η Σπόρτινγκ αποφάσισε ότι αντιπάλων δανείζουν την μπάλα, το έκανε. Και ενώ οι παίκτες στο πράσινο υπό πίεση δεν χαλάσουν, εκείνοι Pilsen συνήθως αμέσως. Το συμβολικό ήταν το 69ο λεπτό, το οποίο αποκάλυψε με ακρίβεια τη διαφορά μεταξύ της μεγάλης ομάδας και της σκληρής ομάδας.

Plzen στην αριστερή πλευρά ρίχνουν τα αυτοκίνητα με κάθε τρόπο ήθελε να φέρει τουλάχιστον ένα γκολ επαφή που θα έχουν βοηθήσει κατά αντίποινα.Ο Αναπληρωτής Χορός έχει εργαστεί στην μπάλα σε μια σφαίρα και δεν το είχε πριν προλάβει να τον ελέγξει. Αμυντική Ασπίδα William Carvalho, η οποία με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα σταθερό χωρικό, όπως το δικό περιοχή πέναλτι μια μπαλαρίνα vykličkoval, δεξιά šajtlí τέλεια τράβηξε μια αντεπίθεση στο οποίο Bruno Fernandes obhodil κεντρικός αμυντικός Hubnik και scampered και μόνο στο τερματοφύλακας Hruska. Μεγάλη!

Όντας 3: 0, δεν χρειάζεται να μιλάμε για προοδευτικές πιθανότητες καθόλου. Αυτό είναι το πώς μπορούμε να συμφωνήσουμε με Ales Hruska: «Δεν είναι αρκετά νεκρός».

Για να Πίλσεν, για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise ήρθε ακόμη ένα βήμα παραπέρα, θα πρέπει να πληρούν πολλές θετικές περιστάσεις. Δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι θα συμβεί την Πέμπτη, αλλά το αντίθετο είναι πολύ πιθανότερο.Το Πίλσεν δεν ανήκει σε μεγάλο βάρος. “Είναι δύσκολο να δαγκώσω, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε”, δήλωσε ο επικεφαλής Radim Řezník. Ακόμα και έτσι θα μπορούσε να ειπωθεί.

Είτε πρόκειται να πάρετε μια εκδήλωση οκτώ γύρων από οποιαδήποτε άποψη, Pilsen δεν κατέχει μια ατού. Ακόμη και εξ αποστάσεως.

1. Η ήττα του κυπέλλου 0: 2 σπάνια οδηγείται στο σπίτι.

2. Ο αθλητισμός είναι μια κατηγορία, το φθινόπωρο αντέστρεψε τη Βαρκελώνη στο Champions League.

3. Ένας βασικός απατεώνας του Limbersky υποβιβάστηκε για αντίποινα, που είναι μια ανεπανόρθωτη απώλεια.

4. Τι γίνεται με το Milan Petržel, αγαπητέ; Ήταν ο ένοχος της ήττας της Πέμπτης. Έχασε δύο φορές τη μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, δίνοντας στον παίκτη ένα θανατηφόρο σπάσιμο. Αυτό που περνάει συνήθως στο πρωτάθλημα της χώρας την Πέμπτη προκάλεσε μια πτώση. “Δεν θέλουμε να δείξουμε τον Mildu.Είμαστε μια ομάδα, τώρα που συνέβη με τον ίδιο, «είπε ο χασάπης, αλλά είναι σαφές ότι η ψυχολογική κουβέρτα θέσει čtyřiatřicetiletého μάρτυρα.

5ο Bomber Feeder και μην πιάσετε την οπισθέλκουσα. Αυτό που άλλαξε το φθινόπωρο στέλνει τώρα. Αυτό πρέπει να πει ολόκληρη η ομάδα. Το φθινόπωρο, ο Πίλσεν ενθουσιάστηκε και έκοψε έναν αντίπαλο μετά τον άλλο. Η νίκη του πρωταθλήματος μεταφέρθηκε στο κύπελλο. Άνοιξη, ωστόσο, άρχισε αμήχανα σε πέντε παιχνίδια, τρεις παρέμειναν στο μηδέν γκολ, και αν αύριο νικήσει Liberec, αύξηση αμηχανία.

Τέλος πάντων, είναι ακόμα ένα εμπορικό σήμα που Τσεχίας ποδοσφαίρου κάνει πολύ χρήσιμη υπηρεσία.

Rate this post