Γερμανικά: Είναι πλέον καιρός να φύγετε. Δεν διατηρώ αυτή την τάση, χαμογελώντας τον Haščák

Ακόμη και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, μακριά από το σπίτι, είχαν Martin Erat και Ondrej Nemec αρκετός λόγος για να παρακολουθήσετε χόκεϊ στην Τσεχική Δημοκρατία.

Erat, Trebic πατριώτης, ένας Γερμανός, γεννημένος στην Πράγα, αλλά μακροπρόθεσμα ζουν σε Vsetin, που έχει καταχωρηθεί για το Σάββατο Πρέμιερ Λιγκ μονομαχία Trebic – Vsetin στον τελικό γύρο του ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας στα πλέι-οφ.

“Το λύσαμε αυτό. Ήταν καλό που έδωσαν τις δύο χειροπέδες στην έκθεση. Vsetin υπάρχει, του εύχομαι και πιστεύω ότι στα προημιτελικά θα μπορούσε Karlovy Vary μαρτύριο, «η γερμανική χαμογέλασε, προφανώς ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα» «την ομάδα τους.

Μετά την επίλυση σταυρόλεξα μεγάλες βετεράνος πρωτάθλημα θα διέπει πλέον τόσο το έργο μαζί με Comet, η οποία σιγά-σιγά την προετοιμασία για την νοκ-άουτ της σεζόν. Θα έχουν κάτι κοινό.Μόνο εκπροσώπηση δεν είναι πλέον.

Martin Erat ως αρχηγός της Ολυμπιακής ομάδας και των γερμανικών δημόσιων δέκα χρόνια εργάζεται ως αμυντικό άρματα έδωσε ήσυχα την εθνική αποχαιρετιστήριο ομάδα. Ο χάλκινος αγώνας του Σαββάτου ήταν για τους δύο τελευταίους.

«Δεν είχα σάλπισμα πουθενά, αλλά είναι αλήθεια ότι σε nároďáku να μην συνεχίσει. Αποφάσισα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες “, επιβεβαίωσε η γερμανική μετά την ένταξή του στον Comet στο Brno Χωρίς το μετάλλιο ήταν τόσο πολύ για.

«Πολλοί άνθρωποι θα πουν ότι είχαμε ένα μετάλλιο εδώ, εγώ δεν σκέφτομαι έτσι. Σίγουρα το αντίο θα μπορούσε να είναι πιο ευχάριστο, αλλά αυτή είναι η ζωή. Έκανα κάποια απόφαση για την οποία βρίσκομαι. Κανείς δεν σταματά, τρέχει. Ήρθε η ώρα να σας πω ευχαριστώ, ήταν μια φανταστική δεκαετία.Έχω απολαύσει κάθε εναλλαγή, είπα στα αγόρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην καμπίνα. Σας ευχαριστώ, αλλά ήρθε η ώρα “εξήγησε.

Ο αγωνίστηκε σε έξι κράτη μέλη, εκτός από το χρυσό το 2010 και διαθέτει μια συλλογή από δύο χάλκινα από τα έτη 2011 και 2012. Την Τρίτη, έγινε εν μέρει μιλήσει απογοήτευση ότι η τρίτη θέση στην Κορέα έφτασε, μάλιστα, ομολόγησε ότι μετά από μια μακρά πτήση αντιμετωπίζει μια κρίση εγκλιματισμού.

«Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να πάω στον πάγο, ιδρώτα, ήμουν έτοιμος για την Τετάρτη», θυμάται διάρκεια του παιχνιδιού επιπλέον πρωταθλήματος εναντίον Plzen. Μετρούσε το παιχνίδι.

Επίσης, Marcel Haščák ότι αν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες πετάξει πριν, μετά την κατάργηση της Σλοβακίας στο γύρο, αλλά οφείλονται στην περιστροφή σπίτι στο Πόπραντ προστέθηκε επίσης πίσω στην Comet Δευτέρα.Με ένα σαφές κεφάλι από το οποίο η απογοήτευση από την αρχή της ομάδας του έχει ήδη εκτοπιστεί.

Και τα αγόρια (Erat ​​with the German) μπορούν να το κάνουν επίσης. Πιστεύω ότι το κατάλαβαν και έριχναν πίσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι πάντα καλύτερο να παλέψουμε μέχρι το τέλος ενός υψηλού χώρου από το να τελειώσουμε πριν », εξήγησε το βλέμμα του.

Οι καλύτερες στιγμές του στο τουρκικό τουρνουά ήρθαν στην αρχή. Στην πρώτη μονομαχία σκόραρε εναντίον της ρωσικής ομάδας, έβαλε το στόχο στη Σλοβενία. «Πρώτα απ ‘όλα, χαίρομαι που πήρα τον πάγο χώρο και θα μπορούσα να παίξω. Δεν κατάφερα να επιλύσω τους στόχους ή τις καταγραφές.Ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής που ο προπονητής είναι ευχαριστημένος με μένα και μου δίνει πολύ χώρο “, δήλωσε ο Haščák.

Η ομάδα της Σλοβακίας είχε μια καλή αίσθηση και σε αντίθεση Τσεχική συμπαίκτες του από τους κομήτες δεν εμπόδισε το δικαίωμα υποψηφιότητας για το Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από τον σύλλογο αυτή τη σεζόν. “Είμαι ένα νεαρό αγόρι απέναντι τους”, ο σλοβάκκος επιθετικός χαμογέλασε, δύο χρόνια νεότερος από τον Γερμανό.

“Έχουν θέσει μια τάση με το τέλος, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό. Είμαι πολύ ευτυχής που μπορώ να εκπροσωπώ. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μου έδωσαν μια γεύση, “διαβεβαίωσε. Ο στόχος της θα είναι τώρα να φέρει την παραγωγικότητα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Comet.

Σε αντίθεση με τη Σλοβακία, σκοράρει σποραδικά στους τελευταίους 35 γύρους. “Κάνω τα πάντα για να είμαι ο πιο χρήσιμος παίκτης για την ομάδα στο play-off.Θα πυροβολήσω, δεν θα το εφεύρουν, θα το κάνω. Ειδικά αν κερδίσει. Οι υπόλοιποι αγώνες βάσης πρέπει να αναπτυχθούν και όλα είναι σύμφωνα με το play-off “, πρόσθεσε.

Στο τέλος της σεζόν, παρά το κουραστικό ταξίδι, αισθάνεται χαλαρή. “Είχαμε ισχυρή προπόνηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκπαιδεύτηκα καλά εκεί και δεν αισθάνθηκα κουρασμένος. Ανυπομονώ για το play-off “, δήλωσε ο Haščák.

Ο Γερμανός θα ήθελε τον Martin Necas να αναλάβει το ρελέ από το Comet. Τον βάζει σε μια ομάδα αρπακτικών παικτών, που δεν αποξενώνονται, για να πολεμήσουν για το αποτέλεσμα. Το έδειξαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε 20 χρόνια.

“Ο Nechi έχει τεράστια πιθανότητα να πάει στα σκλήρυνση κατά πλάκας.Επέστρεψε από τα είκοσι σε εξωπραγματική μορφή “, παρατηρεί ο Γερμανός.

“Αυτοί είναι άνθρωποι που πιστεύουν, θέλουν να παίζουν ακόμα και σε δυσμενή κατάσταση, να προχωρούν προς τα εμπρός, να κάνουν κάτι. Ονόματα όπως ο Necas, ο Zadin, ο Kaut ή ο Hájek είναι ευλογημένοι για καλύτερους χρόνους. Προσωπικά, δεν άκουσα ποτέ τους Ρώσους να πηγαίνουν στους προημιτελικούς. Ακόμα και για εμάς, έρχονται οι καιροί όταν θα πάμε για τα μετάλλια στο τουρνουά, ότι δεν θα έχουμε ημιτελικό “, λέει ο Γερμανός.

Rate this post